Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer op de keukenvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer op de keukenvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer op de keukenvloer leggen

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Keukenvloer betegelen

Het betreft een vloer voor een nieuwe keuken in een ruimte van 320 x 330 cm waarvan de achterste hoeken schuin lopen. De tegels van 60 x 120 cm op underlayment. Dit betreft het oude underlayment dat ook onder de oude tegelvloer lag. De oude tegellijm is verwijderd.

Tegelvloer op de keukenvloer leggen

9 m² vloertegels in de keuken, tegels zijn 30 x 60 cm. Op een egale betonvloer. Inclusief voegen. Materiaal is voor handen.

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelvloer uit keuken verwijderen

Wij willen de tegels in de keuken laten verwijderen. De tegels zijn in cement gelegd en die cementlaag ligt bovenop nog een cementlaag die op een houten vloer ligt. De tegels willen we eruit zodat de keukenvloer gelijk komt met de woonkamervloer. We willen door de hele woning laminaat leggen. De vloer moet dus ook geëgaliseerd worden. Totale oppervlakte zo'n 7 m2.

Tegels op de keukenvloer leggen

Ik wil een tegelvloer laten leggen in de keuken mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om 60 x 60 centimeter keramische tegels. De ruimte zal leeg zijn en is 270 x 350 centimeter groot. Het werk moet wel op korte termijn, voor 6 maart, gebeuren omdat dan de keuken geplaatst zal worden.

Keukenvloer betegelen

Ik heb een vrijstaande woning gekocht, waarvan de overdracht gepland staat op 23 januari. In de keuken ligt een tegelvloer van ongeveer 10 m² met daaronder vloerverwarming. Ik wil over de bestaande tegelvloer natuurstenen vloertegeltjes laten plaatsen, type Blackstone, van 10 x 20 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Keukenvloer opnieuw tegelen

De keukenvloer moet opnieuw worden betegeld. Totaal 6 m2 meter. Er ligt momenteel een tegelvloer, deze is egaal, dus kan eroverheen betegeld worden.

Keukenvloer opnieuw betegelen

De tegelvloer in de keuken beweegt te veel waardoor de tegels en de voegen hier stuk gaan. De tegels van 15 bij 15 cm moeten er voorzichtig uitgehaald worden en hierna dient er een nieuwe ondergrond van bijvoorbeeld betonplex gemaakt te worden en verlijmd met wediplaat. Hierna mogen de tegels weer terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2 en wij hebben nog ongeveer 1 m2 reserve tegels.

Keukenvloer betegelen

Het laten leggen van een tegelvloer (volgens zwart/wit geblokte vlagmotief) of Terrazzo vloer van 15 vierkante meter. De ondergrond is een betonnen geëgaliseerde vloer als ondergrond. Graag een offerte voor beide mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius