Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer keuken leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer keuken leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer keuken leggen

Tegelvloer keuken leggen

Onze keuken wordt vervangen, we willen graag tegelvloer ,ondergrond zijn houten planken. Is in totaal 10 m2.

Reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken

In onze keuken zijn enkele vloertegels gebarsten (6 - 8 stuks). Wij hebben nog hele tegels, en willen deze graag laten vervangen.

Keuken, bijkeuken en stuk hal de vloer tegelen

Wij willen een aantal vloeren laten betegelen: keukenvloer (~27 m2, 15 x 15 cm) en bijkeuken vloer (~14 m2, 30 x 30 cm) tegelen. Het is allebei nieuwbouw. Bouwtekening hebben we bijgevoegd. In de hal (in bestaande bouw) is een nieuwe trap gezet. Bestaande tegelvloer willen we uitbreiden rond de nieuwe trap en in een nieuw extra stukje. Daarvoor een rand oude tegels wegbikken en de vloer onder de trap geschikt maken voor tegelen. Te tegelen hal is ongeveer 6 m2. We hebben Portugese cement tegel in de hal, 20 x 20 cm. Twee foto's hebben we bijgevoegd. De tegels zijn er al. Voegsel, lijm, enzovoort graag in de offerte meenemen. Uitvoering willen wij het liefst tussen: woensdag 1 juli tot en met vrijdag 3 juli.

Vloer betegelen begane grond

Ik heb een nieuwbouw rijtjeshuis wat rond september zal worden opgeleverd. Op de begane grond wil ik de gehele verdieping, met uitzondering van toilet en warmetepompkast, een tegelvloer willen. Dit is ongeveer 42 m2 oppervlakte. De maten van de keramiek tegels zijn 1 x 60 x 60 cm. De tegels heb ik al besteld. Bij de keuken is het de bedoeling dat de tegels tot de eerste pootjes van de keukenkasten komen, en dus niet helemaal doorlopen.

Tegelvloer laten leggen

Wij willen graag een tegelvloer laten leggen in de keuken, de gang, woonkamer en de oppervlakte is is 25 m2, Anders moeten jullie het even opkomen meten alstublieft. Huidige vloer graag verwijderen en afvoeren.

Woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer

Ik wil de begane grond 60 m2 van mijn 2 onder 1 lap woningen laten betegelen. Het gaat om de keuken + woonkamer en hal. momenteel liggen er tegels, deze haal ik eraf, dan komt er isolatie op met vloerverwarming. Dan komt de cementdekvloer (deze wil ik eventueel door u laten plaatsen) en dan komt de tegelvloer erop. Graag een prijs aanbieden voor tegelen (excl. Cementdekvloer) en een prijs voor afwerken met cementdekvloer en betegelen.

Vervangen tegelvloer op underlayment

De tegel vloer in de huiskamer moet eruit, deze ligt gelijmd op underlayment platen. Grootte van de woonkamer is 3,3 x 8 m. Aansluitend ligt de keukenvloer welke één geheel vormt met de huiskamer. De ondervloer van de keuken is van beton en hier ligt de tegelvloer op gelijmd. Grote van de keuken is 4,5 x 4 m. Ook deze tegelvloer moet eruit om plaats te maken voor een nieuwe vloer. De nieuwe vloer worden waarschijnlijk tegels gelegd van 40 x 40. Tegels heb ik nog niet. Wat gaat het kosten om dit alles uit te voeren.

Vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer

Wij willen de huiskamer, keuken en hal laten betegelen, totale oppervlakte is 37 m2. Deze moet wel op de bestaande tegelvloer komen. De tegel nieuwe tegel is 60x60

Vloerverwarming aanleggen en nieuwe tegelvloer plaatsen

Ik wil graag op de begane grond (hal/keuken/woonkamer) de bestaande plavuizen vloer vervangen voor een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65m2. De bestaande vloer ligt in cement/specie. De vloer moet egaal worden opgeleverd zodat er opnieuw getegeld kan worden. Ook de 5 aanwezige radiatoren moeten verwijderd worden. Mijn voorkeur heeft het frezen van de leidingen door de bestaande vloer, maar ik weet niet of dit mogelijk is. Zie bijgevoegde foto's voor de bestaande situatie. Graag een specificatie voor beide situaties.

Tegelvloer leggen

Ik wil graag de vloer in de kamer en keuken laten betegelen. Het gaat om houtlook tegels maat 23 x 120 cm. De oppervlakte van het totaal is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Partners

Partners van Casius