Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer binnen leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer binnen leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer binnen leggen

Tegelvloer binnen leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een tegelvloer op de eerste verdieping. Hier zal eerst een vloerverwarming gelegd worden. De oppervlakte is 45 m2. Separaat wil ik graag een prijs ontvangen om ook op de begane grond een tegelvloer te leggen. Hier zal geen vloerverwarming liggen en de oppervlakte zal ook hier 45 m2 zijn.

Woonkamer, open keuken en hal tegelen

Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. Er ligt al een tegelvloer maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze in de hal en gedeelte keuken gesloopt in verband met een kapotte asbestriolering onder het huis die gesaneerd moet gaan worden, ik weet nog niet wat de woningbouw precies gaat doen maar dit is hoogstwaarschijnlijk wel het geval en ik wil dan de woningbouw aansprakelijk stellen voor een nieuwe tegelvloer. Daarom ben ik mijzelf aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn (er zijn namelijk geen reservetegels meer aanwezig). Ik heb dus ook nog geen andere tegels, deze wil ik ook door de woningbouw later vergoeden. Binnen ongeveer 2 maanden zal er wel gesaneerd worden en hopelijk weet ik dan zelf ook meer.

Tegelvloertjes leggen

In de hal en keuken (beide circa 9 m2) zou ik graag een tegelvloer laten leggen. Egaliseer cement, tegels, lijm, voeg en kit is aanwezig. Eigenlijk zijn het dus twee (kleine) klusjes, die waarschijnlijk binnen een dag gedaan kunnen zijn. Ook zou ik de vloer in de keuken iets hoger willen helpen met behulp van zwaluwstaartjes. Ik woon op drie hoog.

Tegelvloer binnen laten leggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen van 14 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. We willen graag tegels van 30 bij 30 cm laten leggen. Het gaat om een vierkante ruimte.

Marmeren tegelvloer laten leggen

In de keuken met aansluitend een bijkeuken van ongeveer 6 m2 willen wij graag een marmeren tegelvloer laten leggen. De tegels van 30 bij 30 cm in zwart wit zijn al aanwezig. De vloer moet ook geëgaliseerd en iets opgehoogd worden. Graag leggen binnen twee weken.

Loopgedeelte open keuken betegelen.

Het betreft het laten betegelen van de keukenvloer. Het loopgedeelte van de open keuken is 2.15 x 3 10 meter. Deze grenst aan een houten vloer die hoger is als de huidige tegelvloer. Over de huidige tegels willen we nieuwe, grote tegels gelegd hebben. De tegels regelen we zelf. Deze klus moet binnen 2 weken worden uitgevoerd, mijn dochter is 8 maanden zwanger en wil graag in haar huis!

Tegelvloer leggen

In onze keuken zouden wij graag een tegelvloer willen laten leggen. Het betreft ongeveer 12 m2. De ondervloer waar het op zou moeten komen zijn ook tegels. Voornamelijk benieuwd naar een geschatte prijs, aangezien we binnen een bepaald budget willen blijven inclusief tegels.

Tegels leggen en kruipluik maken

Bestaand luik in tegelvloer vervangen en voorzien van tegels en voorzien van een verzonken ring / greep, om luik eenvoudig uit te nemen of een andere voorziening met het zelfde doel. 5 beschadigde tegels grenzend aan luik verwijderen en vervangen met het nodige slijpwerk om tegels op maat te maken. Afmeting binnen ijzeren hoekprofielen van luik circa 609 mm X 543 mm. Diepte vanaf oplegzijde profiel tot bovenzijde tegels 37 tot 45 mm. Tegels en voegmiddel zijn aanwezig.

Tegelvloer keuken

Vloer van de keuken betegelen. Afmeting keuken 8m2. Ondergrond is beton met vloerverwarming. Tegels gezien bij Praxis (vloertegel carara marmer 33x33cm, slijtklasse 4). Gaarne zo spoedig mogelijk. Uitvoering het liefst binnen 1 a 2 weken.

Vloeren uitbreken

70 m2 tegelvloer uitbreken en afvoeren. 30 m2 siergrindvloer uitbreken en afvoeren. In 2 fases vanwege de meubels. Het is allemaal binnen.