Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer in de badkamer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer in de badkamer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer in de badkamer leggen

Badkamer betegelen

Mijn badkamer is 4 jaar geleden gerenoveerd. Met daarbij een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Nu laten een paar tegels los. Nu is de vraag kan dit gerepareerd worden? Of moet de gehele vloer opnieuw?

Badkamervloer vervangen

Ik wil de tegelvloer opnieuw geplaatst hebben. Eventueel wil ik ook andere klussen laten uitvoeren in de badkamer, zoals een douche vervangen en het afwerken van de wanden. De vloer is 12 m2 ongeveer.

Badkamervloer vervangen

Ik wil graag een offerte aanvragen namens mijn zoon. In zijn woning is er lekkage ontstaan onder het doucheputje in zijn badkamer. Daardoor is er lekkage geweest naar zijn onderburen en ook is er water onder de tegelvloer gelopen. Die tegelvloer moet worden vervangen en het putje moet lekvrij worden geplaatst en gekit worden. De tegelvloer is ongeveer 8 m² groot en er moeten tegels van 50 x 50 of 60 x 60 cm worden gelegd. Het is geen 'verzekeringswerk'. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegelvloer in de badkamer leggen

We hebben lekkage gehad in onze badkamer en deze is inmiddels verholpen. We willen nu een nieuwe tegelvloer laten leggen over de bestaande vloer van ongeveer 200 x 180 cm. Er moet daarbij ook een afvoer in de inloopdouche worden geplaatst. We zullen zelf nieuwe tegels kopen met niet zo een grote maat. We ontvangen graag uw offerte.

Tegelvloer vervangen in de badkamer

We hebben een badkamer van 2,15 x 2,15 meter met daarin een douche, bad, toilet en wandmeubel. De voegen zijn op de vloer en op delen van de muur gescheurd. Ook is een douchegoot niet goed geplaatst, waardoor er wat lekkage is. We overwegen om er een nieuwe tegelvloer te laten leggen met tegels van 40 x 40 cm en daarbij de douchegoot op correcte wijze te laten plaatsen. We willen een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Tegelvloer in visgraat leggen

Ik wil graag tegels laten plaatsen in mijn badkamer, zowel op de vloer als op de wand. Op de vloer en op één wand visgraatmotief (samen 14 m2). Dit zijn keramische tegels van 10 x 60 cm. Op de andere wanden (samen 24 m2) rechthoekige keramische tegels van 30 x 60 cm. De oude tegels zijn verwijderd. Afwerking van te bewerken vloer/wand graag in overleg. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden overlegd.

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.

Vloer woonkamer en keuken herstellen

De tegelvloer (60 cm bij 60 cm) in de hal, woonkamer en de keuken moet hersteld worden. De voegen in de badkamer moet ook hersteld worden.

Vloer van badkamer en toilet betegelen

De bedoeling is dat er een nieuwe tegellaag op de bestaande tegelvloer wordt aangelegd in badkamer en toilet. Indien mogelijk, ik weet namelijk niet of de bestaande tegels wel of niet kunnen blijven liggen. In dat geval hoeven de tegels niet verwijderd te worden (indien nodig kan ik dat zelf doen). De badkamer te betegelen vloer in de badkamer is 1,75 m breed en 1,90 meter lang (circa 3,5 m2), de vloer van het toilet is 1,16 m breed en 0,94 m breed (circa 1,1 m2). De tegels op badkamer en toilet zullen hetzelfde zijn en naar verwachting 30 x 30 cm.

Badkamer renoveren en vloer huiskamer betegelen

Ik wil een tegelvloer in de huiskamer. Het oude laminaat (40 m2) en stukje plavuizen (2 m2) in de keuken weghalen. Eventueel egaliseren en nieuwe vloer leggen. Nieuwe tegels heb ik wel uitgezocht, maar nog niet aangeschaft. De badkamer wand- en vloertegels en douchewand plaatsen. Vooraf het bad verwijderen. En een nieuwe wasbak monteren. De badkamer is 2 x 2 meter. Op de wanden tot het plafond tegelen. De maten zijn circa maten, ik zal nog even moeten opmeten wat de maten precies zijn.

Partners

Partners van Casius