Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelvloer aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelvloer aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelvloer aanleggen

Tegelvloer aanleggen

Ik wil in de woonkamer en hal een tegelvloer laten leggen. Oppervlakte ca. 50 m2. Het formaat van de tegels is 20 x 100. Ondervloer is een cement afdekvloer.

Trappenhuis betegelen

Ik zit in het bestuur van een VvE in IJsselstein. We hebben een appartementencomplex van 3 verdiepingen, we willen graag ons trappenhuis opnieuw laten betegelen (inclusief plinten), het gaat daarbij om ongeveer 77m2 (verdeeld over 4 vloeren). We zijn opzoek naar een bedrijf die voor ons de oude tegels kan verwijderen en de nieuwe tegels kan neerleggen, inclusief lijmen en voegen. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen en opnieuw aanleggen van een tegelvloer. Zou u ook apart kunnen offreren wat het overige materiaal kost (exl. tegels).

Vloerverwarming aanleggen en nieuwe tegelvloer plaatsen

Ik wil graag op de begane grond (hal/keuken/woonkamer) de bestaande plavuizen vloer vervangen voor een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65m2. De bestaande vloer ligt in cement/specie. De vloer moet egaal worden opgeleverd zodat er opnieuw getegeld kan worden. Ook de 5 aanwezige radiatoren moeten verwijderd worden. Mijn voorkeur heeft het frezen van de leidingen door de bestaande vloer, maar ik weet niet of dit mogelijk is. Zie bijgevoegde foto's voor de bestaande situatie. Graag een specificatie voor beide situaties.

Tegelvloer aanleggen

In ons nieuwbouwhuis, oplevering december/januari, willen wij de begane grond laten voorzien van tegels. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Keramische tegels laten leggen

* Convectorput dichtmaken * twee radiatoren verwijderen * bestaande tegelvloer verwijderen (woonkamer/keuken, tussenhal en hal) * bestaande vloerverwarming (niet hoofdverwarming) verwijderen * nieuwe vloerverwarming aanleggen (wel hoofdverwarming, woonkamer/keuken, tussenhal en hal) * Tegelvloer leggen inclusief plinten (keramisch hout) Circa 66 m2 Start werkzaamheden bij voorkeur 1 september 2017

Tegelvloer laten aanleggen

Wij laten op 5 april vloerverwarming infrezen in de vloer van onze woonkamer met open keuken. Daarna willen wij die ruimtes en ook een hal, trapkast en toiletruimte op de begane grond laten betegelen. Het gaat om ongeveer 55 m² met gerectificeerde tegels van 60 x 60 cm. De tegels kopen wij, de overige materialen laten we graag door de tegelzetter leveren. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die vanaf 5 april tijd hebben voor deze klus.

Vloertegels laten aanleggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de woonkamer/open keuken (32 m2) en hal (8 m2)van een nieuwbouw huis. In de woonkamer en keuken ligt er vloerverwarming. Kunt u aangeven wat het kost om het totale oppervlak te leggen, inclusief materialen (bijvoorbeeld lijm et cetera)? Ik zal zelf voor de tegels zorgen (15.50 x 62 cm).

Tegelvloer en wandtegels aanleggen

Met spoed gezocht vakman voor het leggen van een tegelvloer en een muurtje wandtegels in het toilet van een nieuwbouwwoning. Zo snel mogelijk te realiseren. Alle materiaal is aanwezig. Ongeveer 62 m2 met tegel plinten en een mozaïek achterwand in het toilet.

Vloertegels aanleggen

Er dient zo snel mogelijk een tegelvloer gelegd te worden van 13 m2. De tegels schaf ik zelf aan, de overige materialen dient de vakman te leveren.

Tegelvloer op de begane grond aanleggen

Het gaat om het aanleggen van een tegelvloer in de woonkamer, keuken, hal en garage. De huidige vloer is van beton. De soort tegels zijn reeds gekozen, namelijk de VT Atelier Taupe, 23,3 x 120 cm, van Gamma, 1,12 m2 per pak. Voor de garage moeten wij nog een tegel uitzoeken.