Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels zetten badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels zetten badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels zetten badkamer

Tegels zetten en opvullen gipswand/cement

In onze badkamer is een lekkage gerepareerd door een loodgieter maar slecht achter gelaten (zie foto's). Het gaat om: Het opvullen van het open stuk gipswand/cement, het vastzetten van de muurplaat van de thermostaatkraan en het vervangen van de 4 tegels achter de thermostaat.

Badkamer betegelen

5 m2 nieuwe tegels zetten in een badkamer op de begane grond. Muren zijn wel glad maar hebben een soort speciale muurverf erop geschikt voor vochtige ruimtes. Muurverf bevalt me echter totaal niet want laat toch los. Ik vermoed dat er geen breekwerk noodzakelijk is omdat er overheen getegeld kan worden maar ben hier niet zeker van. Graag advies van de tegelzetter en de nieuwe tegels schaf ik ook graag samen met hem aan. Heel graag uitvoeren ergens tussen 15 en 26 juli 2020 indien mogelijk ivm verhuur.

Voortuin muurtje zetten en tegels leggen

We willen graag een muurtje tussen de buren en voorkant laten plaatsen. En nieuwe tegels. Huidige situatie halen wij zelf weg. Tegels graag geregeld door de vakman. Het muurtje mag 80 - 90 cm hoog 400 cm in totaal, ongeveer. De nieuwe tegels die in de tuin gelegd mogen worden graag in overleg. De tuin is ongeveer 5-7 m2.

Tegels plaatsen

Ik zou graag wat extra tegels op de muur in mijn keuken willen laten plaatsen, het gaat om ongeveer 2 m2. Tegels heb ik al in mijn bezit, alleen nog zetten.

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Badkamer tegels zetten

Ik zou graag mijn badkamer willen laten betegelen. De wanden zijn in totaal 21 m2. De vloer moet misschien ook betegeld worden, deze is 3.5 m2. Ik ga de huidige tegels er zelf uit hakken. Ook de tegels die geplaatst moeten worden ga ik zelf aanschaffen.

Tegels zetten badkamer

Het bad is eruit geweest vanwege lekkage en moet opnieuw betegeld worden, ongeveer 1,8m2

6 portiekhallen van nieuwe vloertegels voorzien

Wij hebben 6 portieken die wij opnieuw willen betegelen. Dat zou betekenen oude tegels verwijderen en nieuwe tegels leggen. Wat zouden we minimaal kwijt zijn? Oppervlak per hal is zo'n 30 vierkante meter. Gebruik is voetverkeer en fiets in berging zetten.

Tegels zetten badkamer+toilet

Ik zou graag vloer- en wandtegels willen laten zetten in mijn badkamer. Het is een ruimte van 4.5 m2 en het plafond is 2.96 m hoog. De wandtegels zijn 7,5cm x 15cm, vloertegels zijn 20cm x 20cm. De vloertegels moeten schuin worden aangelegd zodat het water wordt afgevoerd naar het doucheputje. Het gaat om een nieuwbouw woning en deze wordt eind september opgeleverd. Het liefst in oktober betegelen.

Tegelzetter keuken

Tegels zetten in de keuken Ik wil graag keukentegels laten plaatsen op de keukenwanden. Deze wanden hebben een oppervlakte van 3m2. Ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring voor wat betreft keukentegels zetten. Het betreft naar alle waarschijnlijk een grijze vierkante tegel met een formaat van 10x10 cm. Als voegmiddel zou ik graag willen werken met epoxyvoegmiddel in een grijze kleur. Alvorens te beginnen met de betegeling moet de aanrecht nog even opnieuw waterdicht afgekit worden.