Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels verwijderen en leggen keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels verwijderen en leggen keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels verwijderen en leggen keuken

Tegels zetten in de WC

We willen tegels laten zetten in onze wc. De ruimte is 90 x 116 x 244 cm. Graag tegelen tot aan het plafond. Huidige tegels verwijderen we zelf. Volgende week ben ik een weekje weg.

Tegels verwijderen en leggen keuken

Ik wil graag nieuwe tegels in mijn keuken leggen maar, ik wil graag de oude er eesrt uit. En de vraag is of dat moggelijk is en dat jullie gelijk mijn nieuwe tegels voor mijn er in zetten

Tegelvloer vervangen

Ik wil een tegelvloer in de keuken en serre verwijderen, vervolgens de vloer egaliseren en nieuwe tegels plaatsen van 60 bij 60 cm. Het gaat om 17,5 m2 tegels en het egaliseren en betegelen is 20 m2.

Wand- en vloertegels zetten in badkamer

Het betegelen van de wand en vloer van de badkamer. Vloer is ongeveer 6 vierkante meter en wanden ongeveer 32 vierkante meter. Doucheputje verwijderen en vervangen voor een douchegoot. Plaatsen van bad. Wanden glad maken voor tegelen. Verwijderen van tegels, kranen, wastafels en bad doe ik zelf. Eventueel het plaatsen van de kranen en radiator.

Badkamer betegelen

Het betreft het verwijderen van mozaïektegeltjes. De oppervlakte is 1.50 bij 1.50 meter. Hierna dient er een watervaste laag aangebracht te worden en een dorpel geplaatst. Nadat de zelf geleverde tegels geplaatst zijn dient er te worden gevoegd en gekit.

Dorpel verwijderen en vloer herstellen

We hebben een verhoogde dorpel midden in de vloer van de badkamer, waarschijnlijk bedoeld om een douchewand op te plaatsen. Wij willen echter een glazen douchewand van Praxis op een andere plek. De dorpel moet daarom verwijderd worden. Op de plek van de dorpel moet, even hoog als nu de bestaande tegels liggen, iets anders komen, mogelijk een stuk van een vloertegel die we nog extra hebben. Aan het ene uiteinde van de dorpel zijn de tegels aan weerszijden van de dorpel even hoog; aan het andere uiteinde is er een hoogteverschil in verband met de afvoer van het douchewater. Zie ook bijgevoegde foto's.

Vloer badkamer betegelen

Ik wil graag onze badkamervloer en douche laten betegelen. Het is ongeveer 7-8 M2 De badkamer is 3,2 x 2,25 meter. We hebben reeds 35x70 tegels gekocht. Oude 40x40 tegels in badkamer dienen in overleg verwijderd te worden i.v.m. vloerverwarming. Oude tegels in douchegedeelte in ieder geval verwijderen

Werkruimte betegelen

Ik wil mijn werkruimte laten betegelen, met witte 15 x 15 cm tegels (zelf geregeld). Het gaat om een muur met een hoek van 3.10 x 2 meter, 1.10 x 0.5 meter en 1.80 x 1.90 meter. Dus totaal 10,2 m2. Ik zorg zelf voor het verwijderen van de oude tegels, en zorg dat de muur strak (tegelklaar) is. bevestigingsmateriaal en voegmiddel mag de vakman aanschaffen.

Hal- en keukenvloer opnieuw betegelen

De klus betreft de keuken en de hal, met totale opervlakte van 15m2. De oude vloertegels moeten verwijderd worden. Of het egaliseren van de vloer eronder nodig is, weet ik niet. Tegels heb ik al aangeschaft. Graag ontvang ik een offerte met alles inclusief (verwijderen, egaliseren en leggen), en ook een offerte voor egaliseren en leggen alleen.

Keramische tegelvloer vervangen

Oppervlakte woonkamer: 75 meter, Werkzaamheden: - oude keramische tegels verwijderen - betonvloer schuren en egaliseren - nieuwe keramische tegels leggen (tegels zijn besteld) Graag over 1 a 2 weken starten! Graag ontvang ik een totaalprijs. Tel:

Partners

Partners van Casius