Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels met spoed zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels met spoed zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels met spoed zetten

Tegels leggen

Ik wil in mijn keuken en afhankelijk van de legprijs de hal betegelen. Ik zit nu in het gips en kan dit niet zelf. Na lekkage is de vloer kaal, dus in principe kunnen er direct tegels gelegd worden. Spoed klus dus. De keuken is 8 m2 ruim gerekend.

Grote badkamer betegelen en zandcementvloer storten

Op dit moment zijn we de hele bovenverdieping van ons huis aan het verbouwen. Onze tegelzetter is door ziekte/omstandigheden niet meer beschikbaar en daarom zoeken wij met enige spoed een vakman voor werk in de nieuwe badkamer. De oude tegels zijn al weg, de afvoer ligt al en de nieuwe wanden zijn geplaatst. Er moet een zandcementvloer worden geplaatst en een vloerdrain. Daarna moet er in totaal 50 m² tegelwerk worden aangebracht met diverse afmetingen. Grote tegels op de vloer en op enkele wanden. Bij het toilet en in de douche tegels met 'brick-model'. Alle tegels zijn al binnen. We hebben foto's al impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloer in een snackbar betegelen

Wij zijn met spoed op zoek naar een tegelzetter die tijd heeft om een vloer van 65 m² in een snackbar te betegelen met tegels van 1 x 60 x 60 cm. We willen afspreken op de locatie en overleggen dan ook over de prijs.

Kleine badkamer renoveren

Wij hebben een mini badkamer van ongeveer 100 x 200 cm en 220 cm hoog, die gerenoveerd moet worden. De gipswanden zijn niet goed meer en moeten verwijderd worden en vervangen. Daarna moet er tegelwerk worden geplaatst en een nieuwe douchekraan. Er hangt een toilet en een wasbakje en er is een douche in de open ruimte. Wij kopen zelf de tegels en kraan, de rest van de materialen laten we graag door de vakman leveren. Er is wat spoed met deze klus, omdat er lekkage is. Als dit naar tevredenheid wordt gedaan hebben wij twee (grotere) badkamers die ook gerenoveerd moeten worden. Ik maak graag zo snel mogelijk een afspraak, zodat u de klus kunt inmeten en beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Tegels met spoed zetten

Ik zoek een goede tegelzetter om gerectificeerde 60 x 60 cm tegels te leggen in gehele benedenverdieping, inclusief egaliseren en dichtzetten van vloerverwarmingssleuven. Mijn tegelzetter is door zijn rug gegaan en zoek nu met spoed een vervanger, alles ligt er klaar voor om direct te beginnen. Het gaat om ongeveer 42 m2. Graag op korte termijn.

Tegelwerk in de badkamer vernieuwen

Vanwege een vochtprobleem, waarschijnlijk veroorzaakt door slecht tegelwerk (zie bijgevoegde document), moet ik met wat spoed de tegels van de badkamer laten vervangen, inclusief het tegelwerk rond de doucheput. Theoretisch zou alleen een deel van de tegels vervangen moeten worden, maar ik ga gewoon voor een totaal nieuwe badkamer. De minimale klus waarvoor ik een vakman zoek is: - vervangen van alle tegels in de badkamer (wand en vloer) - leggen van nieuwe laminaat waar nodig buiten de badkamer - verplaatsen van de radiator naar een andere plek (optioneel, graag een aparte offertepost) Materiaal en nieuw sanitair heb ik nog niet, ik denk dat ik eventueel goed gebruik kan maken van adviezen over duurzaam materiaal (tegels in het bijzonder). En wil ook graag weten of jullie ook het bezorgen en monteren van het nieuwe sanitair kunnen regelen (douche + kraan, wastafel + kraan, badkamer meubel, spiegel en lamp). Ik ontvang graag uw offerte.

Douchewand aftegelen, voegen en randen kitten

Ik wil graag de inloop douche met spoed af laten maken door een erkende tegelzetter die garantie biedt op het werk. Wij zijn onze woning verkoopklaar aan het maken en deze is verbouwd. Vanwege een juridisch geschil dat al 5 maanden loopt, ligt de renovatie van de badkamer stil, net voordat deze af is gemaakt. Wij willen deze nu met enige spoed laten afmaken door een erkende vakman zodat de flat in de verkoop kan. Er moet nog 2 m² worden betegeld met tegels van 60 x 30 cm en 3 wandtegels moeten gecorrigeerd worden. Verder moet er 8 m² worden gevoegd gevoegd, de randen gekit en de stortdouche en kraan gemonteerd. Ik hoop echt dat u volgende week nog een gaatje in de agenda heeft om dit te verzorgen.

Vloer van de badkamer tegelen

Ik wil graag (met spoed) de vloer van de badkamer geregeld hebben. Het is 6,5 m2 graag offerte incl lijm en voegen. Tegels worden 30 x 60 en de afmeting is 2,40 bij 2,76.

Tegelzetter gezocht met spoed

Ik heb een klus voor een nieuwe badkamer en ben opzoek naar een tegelzetter in IJsselstein voor het plaatsten van de vloer en wandtegels. Het betreft een kleine badkamer van 10 m2. Nu ben ik heel erg benieuwd vanaf wanneer dit mogelijk is? Aangezien de verbouwing al op zeer korte termijn gepland staat. En mijn oorspronkelijke tegelzetter helaas verhinderd is. De wand tegels heb ik zelf verwijderd en de nieuwe vloer tegels wil ik over de bestaande vloer tegels plaatsen. Het gaat om grote vloertegels en wandtegels.

Met spoed tegels zetten

Ik ben met spoed naar een tegelzetter op zoek. Het gaat om onze badkamer waarbij 2 wanden en vloer getegeld moeten worden. Totaal 8 m² ( kleine badkamer). De wanden zijn net gestuct.