Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels plaatsen in badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels plaatsen in badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels plaatsen in badkamer

Extra tegels bij plaatsen

Na een keuken aanbouw moeten er nog 7 tegeltjes bij geplaatst worden.

Acht tegels bijplaatsen

Na de keukenuitbouw zou ik nog 8 tegels willen plaatsen.

Tegels zetten in badkamer

Badkamer tegelen, de vloer egaliseren en afvoer drain plaatsen alles om te tegelen is aanwezig behalve tegellijm het betreft 23m2

Tegels plaatsen in badkamer

Badkamer (1,5 meter x 2,0 meter) betegelen 30 x 60 cm tegels. Infrezen of inhakken van watergoot. 90 cm x 7 cm (RVS). Nieuwe douchevloer komt ongeveer op de plaats van douchecabine. Als spat afscheiding nemen we een pendeldeur.

Tegels zetten in restaurant

Graag wil ik een indicatie ontvangen voor het plaatsen van vloertegels in mijn restaurant. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Renovatie WC betegelen

Graag willen wij het toilet renoveren. De wanden en vloer opnieuw betegelen en een nieuw zwevend toilet plaatsen. Op de vloer en de achterwand, tot aan het plafond, komen grijze stroken 597 x 47 x 12 mm op de resterende 2 wanden witte tegels 500 x 200 x 11 mm. De bestaande wandtegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen, totale oppervlakte ongeveer 13,5 m2. Op dit moment zijn de wanden tot de helft betegeld en dienen tot aan het plafond te worden betegeld.

Tegelwand plaatsen

We willen een tegels op de keukenwand plaatsen: - 3,70 meter breed x 1,02 meter hoog - 0,59 meter breed x 1,02 meter hoog - 0,07 meter breed x 1,10 meter hoog We hebben al tegels. Foto sturen we op indien we een juiste indicatie hebben.

Tegels leggen in hal

Ik heb nu vloerbedekking in mijn hal liggen. Daar wil ik graag een tegelvloer in maken. Ik heb bij de gamma grijze tegels gezien van 30 x 30, maar ik ben niet in staat deze zelf te plaatsen.

Wandtegels plaatsen

Ik wil graag in mijn slaapkamer ter decoratie een deel van een muurtje met tegels bedekken. Ik heb alleen een verwarming tegen dat muurtje aan. Kunnen jullie daar om heen werken of de verwarming tijdelijk eraf halen ? Het gaat om max 2 vierkante meter.

Vloertegels leggen

Wij willen 60 m2 vloertegels laten leggen van 30 x 85 cm. Er komt eerst vloerverwarming in en dan gaan de tegels er op. Tevens willen wij het afgewerkt hebben met plinten. Wij schaffen zelf de materialen aan en zoeken dus iemand die het kan plaatsen voor ons.