Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels leggen in hal? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels leggen in hal. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels leggen in hal

Woonkamer tegelwerk aanvullen

de woonkamer is uitgebreid met een voormalige badkamer en de tegelvloer moet nog doorgelegd worden. Is op een betonvloer met tegels van 40 x 40 cm waarvan er 24 gelegd moeten worden. Het gaat om ongeveer 8 m2. Tegels heb ik al en de ondergrond is niet vlak en lijkt me geschikt om ze in mortel te leggen. Moet wellicht op de aansluiting met de bestaande vloer wel wat van de cementdekvloer weggehakt worden.

Gang betegelen

Ik wil graag de gang laten betegelen. Deze is 85 cm breed en 180 cm lang. Ik wil ook graag de oude drempel laten verwijderen en op die plaats ook tegels laten leggen. Ik heb zelf al cementtegels van 20 cm dik in bezit en die wil ik erin laten leggen zonder voeg. De gang bestaat uit planken, dus er is nog een ondervloer nodig om de tegels niet te laten breken. In de gang zit een luik naar de kruipruimte, waar een mat overheen komt van circa 70 bij 80 cm.

Voortuin muurtje zetten en tegels leggen

We willen graag een muurtje tussen de buren en voorkant laten plaatsen. En nieuwe tegels. Huidige situatie halen wij zelf weg. Tegels graag geregeld door de vakman. Het muurtje mag 80 - 90 cm hoog 400 cm in totaal, ongeveer. De nieuwe tegels die in de tuin gelegd mogen worden graag in overleg. De tuin is ongeveer 5-7 m2.

De woonkamer, keuken en gang betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mij kan vertellen of over de bestaande tegelvloer betegeld kan worden. Mocht dat zo zijn mag de vakman 40 m2 aan tegels leggen in de woonkamer, keuken en gang.

Vloer tegels laten leggen

Het leggen van tegels op een oppervlakte van beton ong 27m2. Gang en keuken.

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)

Vloertegels leggen begane grond

Ik wil 51 m2 vloertegels laten leggen op de begane grond nadat een andere partij vloerverwarming heeft geplaatst. Tegels leveren wij aan (hornbach).

Tuin straten

Ik wil graag de achtertuin laten bestraten met keramische tegels van 60x60x3. Ik heb deze tegels al in huis en deze liggen nu in het zand. Ik wil deze tegels graag in laag cement laten leggen. Ik beschik zelf nog niet over cement en zou dit graag verwerkt willen hebben in de offerte. De achtertuin is ongeveer 30 m2.

Keramische tegels in achtertuin leggen

Het gaat om de kale achtertuin waar onze keramische tegels in gelegd moeten worden. Het gaat om circa 60 m2. Legoppervlakte is al kaal. Het voegmortel hebben we al van de tegelleverancier gekregen. Het betreft een hoekwoning met garagepad waardoor de achtertuin goed bereikbaar is.

Tegelwerk vervangen

Ik wil graag mijn woonkamer, keuken en hal betegelen. Ongeveer 45 m2. Wij hebben vloerverwarming. Oude tegels moeten eruit. Het gaat om tegels 60 bij 60 cm. En die grootte willen we ook weer leggen.