Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegels galerij repareren of vervangen van 7 verdiepingen delitatievoegen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegels galerij repareren of vervangen van 7 verdiepingen delitatievoegen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegels galerij repareren of vervangen van 7 verdiepingen delitatievoegen

Tegels galerij repareren of vervangen van 7 verdiepingen +delitatievoegen

Ik wil graag galerij tegels vervangen of mogelijk ter plekke repareren ,iedere galerij is +/- 30 m2 gaat om 7 verdiepingen. Het is voor de vve , appartementcomplex

Patio betegelen

Wij hebben een appartement op de 1e etage. Grenzend aan de galerij hebben wij een patio van 420 x 380 cm. Deze is betegeld maar de tegels zijn lelijk. Wij willen er een nieuwe tegelvloer overheen leggen. Tegelgrootte nieuw vermoedelijk 20x20 cm. Wij gaan zelf de tegels aanschaffen.

tegelvloer op galerij deels uithakken, ...

tegelvloer op galerij deels uithakken, opvullen holtes daaronder, teneinde lekkage op galerij eronder tegen te gaan, en uitgehakte tegels vervangen door slipvrije tegels