Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleine tegelklus? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleine tegelklus. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleine tegelklus

Badkamer tegelen

Wij zijn opzoek naar een persoon voor een tegelklus in een badkamer te Amsterdam. Dient deze week nog uitgevoerd te worden. Betreft ca. 4m2 vloertegel 45x45cm en ca. 17m2 wandtegel 20x45cm. Alle materialen liggen op het werk, met uitzondering van de lijm (dit door uzelf te verzorgen). Zie bijlagen bestand met simplistische plattegrond.

Urgente tegelklus

Voor de nieuwe locatie voor het pop up restaurant van willen we graag een wand (21m2) betegeld hebben. We hebben de materialen. Belangrijk is dat de klus op vrijdag 16 februari, zaterdag 17 februari of maandag 19 februari geklaard wordt. Kunnen jullie helpen?

Tegelen in de keuken

Ik heb een tegelklus in de keuken. Een spatrand van ongeveer 45 cm hoog. Bij afzuigkap wel hoger. Tegels aanwezig. Gaat om ongeveer 2,40 strekkende meter. Er gaat namelijk een muur uit en daarom moet een stukje door betegeld worden.

Kleine tegelklus

Muur verwijderd waardoor er op de open plek vloertegels moeten worden geplaatst om het netjes op te vullen. max 1 uur werktijd.

Tegelklus in de keuken

Ik wil een gipsen zijwandje van de keuken laten betegelen. De afmeting is: 69 cm breed en 135 cm hoog.

Vloer begane grond betegelen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht, waarvan de overdracht op 1 april zal plaatsvinden. Ik ga de woning helemaal strippen en zal ook de vloer op de begane grond helemaal kaal maken. Er wordt daarna vloerverwarming in gelegd en de vloer wordt geëgaliseerd. Ik wil er hierna in totaal 60 m² vloertegels laten leggen. Het zal gaan om ongeveer 40 m² tegellaminaat en 20 m² tegels van 40 x 40 of 60 x 60 cm. Ik heb de tegels inmiddels besteld. Voor deze tegelklus zoek ik een vakman die hiermee vanaf de 2e week van april kan starten. Ik ontvang graag uw offerteprijs.

Installatie- en tegelklus in huis

1.Tegelvloer moet gezet worden in onze tussenwoning: -in de keuken:~12. 66m2 -bergruimte begane grond:~1. 28m2 -bergruimte zolder:~3. 25m2 2. Wand tegelen in de keuken:~1m2 3. Een toilet moet geïnstalleerd worden in de badkamer op de 1e verdieping(inclusief toilet tank maskeren in valse wand). Tegels zal ik zelf aanschaffen.

Tegelklus in de keuken

In verband met het plaatsen van een nieuwe keuken zoeken we een vakman die voor ons voor een (kleine) tegelklus een offerte wil maken. Het gaat om de vlakken die nu betegeld zijn (zie foto's). Globale afmetingen: Links van raam: 73 cm hoog en breed 60 cm Raamkant: circa 240 breed, waarbij vensterbank 180 breed en hoog: 9 (staand) en 15 cm (liggend). Rechts van raam: 73 hoog en breed 45+10 cm. Wand rondom afzuigkap: circa 230 breed en circa 47 hoog. Tegels hebben we nog niet aangeschaft, moeten even zien wat er past bij de redelijk strakke keuken. Hierin graag uw advies en mogelijk meenemen in de offerte. De nieuwe keuken wordt 14 januari afgeleverd en 15 januari geplaatst. Direct erna graag tegelen.

Kleine tegelklus

Ik heb een kleine hoeveelheid tegelwerk dat moet worden verricht in huis. Het gaat om ca 0,5m2 in het toilet en 0,5 m2 in de keuken. De tegels zijn op voorraad in huis. Op de foto's zijn de delen te zien die nog moeten worden afgerond.

Tegelklus in horecakeuken

Tegels moeten vervangen worden in een grote horecakeuken van ongeveer 60-70 m2. Voorkeur voor tegel: WALA (vloeistofdicht, olie en vet resistent, anti-slip). Tegels door bedrijf te leveren.