Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelen van een vloertje? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelen van een vloertje. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelen van een vloertje

Tegelen van een vloertje

Ik zal graag de prijs opgave willen weten voor het tegelen van mijn douche vloer De meting van mijn douche is 2.25 x 2.50

Betegelen toilet

Ik zou graag weten wat de prijs is van het tegelen van een toilet. De oude tegels zijn reeds verwijderd en nieuwe tegels zijn aanwezig. Het betreft een klein toilet op begane grond. De wanden dienen tot 1.25 meter hoogte betegeld te worden. Dit zijn totaal 3 wanden van 94 cm breed en het vloertje dient ook betegeld te worden.

Tegelen keuken en toilet

Betegelen van keukentje en wc. Keuken is ongeveer 5 vierkante meter aan wanden en standaard WC afmeting. In de WC een vloertje van 1 m2 en wanden betegelen. Tegels koop ik zelf.

Tegelwerk toilet, gang en inpandige berging

In toiletruimte b.g. inbouwtoilet installeren + fonteinbakje. Gedeeltelijk tegelen wanden toilet, ca. 6 m2 met tegels 40x25cm. Vloertje toilet van ca.1,3 m2 tegelen met tegels 45x45 cm. Gang tegelen ca. 18 m2 met tegels 45x45cm. Inpandige berging van 10 m2 en technische ruimte van 4,5 m2 tegelen. Tegels en sanitair zijn aanwezig.

Vloertje egaliseren en tegelen

Het betreft een berging egaliseren en daarna vloertje tegelen.

WC tegelen

WC tegelen met glas mozaiek, ongeveer 6.5 vierkante meter. Wand tot 1.20 meter hoog en een vloertje. Totaal 6,5 m2.

Tegelen toilet & badkamer Toilet: ...

Tegelen toilet & badkamer Toilet: Tegelen vloer en achterwand met 60x60 tegels. totaal opp. ca. 5,7 m2 Plus plinten zagen uit tegels op overige wanden. Badkamer: storten vloertje, deels onder afschot voor de douche. Tegelen vloer met 60x60 tegels. Tegelen alle wanden, zijn tegelklaar. gedeelte tegels 60x60, gedeelte tegels 90x30 Totaal 35 m2 opp. (vloer + wanden) Betreft nieuwbouwapp op 2-de etage in Adam Osdorp, lift aanwezig, gratis parkeren voor de deur, makkelijk bereikbaar. Tegels reeds aanwezig.