Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelen van de keukenwanden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelen van de keukenwanden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelen van de keukenwanden

Tegelen van de keukenwanden

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor mijn keuken. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 5,2 m2. De oude tegels moeten gesloopt. Ook moet een achterwand vervangen worden.

Keukenwanden betegelen

We zijn bezig met renovatie van de keuken. Keuken staat, blad is geleverd en gemonteerd, nu moeten de wanden nog betegeld worden. Onderste rij tegels is reeds verwijderd, de rest van de oude tegels zit nog op muur. Tegels nog niet aangeschaft, maar keus al wel gemaakt (zie foto), deze graag tegelen in wildverband. In bijlage foto van keuken en tekening met maten. Het gaat om een hoogte van maximaal 65cm vanaf het aanrecht blad. Is het kleine muurtje tussen de ramen (zie foto) ook mogelijk om in wildverband te betegelen? Tegels zijn 5cm bij 40cm, 10cm bij 40cm en 15cm breed en 60cm lang, de tegels zouden sowieso deels op maat gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Keukenwanden tegelen

Het tegelen en voegen van 2 keukenwandjes. De maten zijn 2,8 meter en 2,9 meter bij circa 0,5 meter. Er dienen metrotegels van 10x20 centimeter op te komen. Tegels zijn aanwezig.

Momenteel wordt de woning - binnen een ...

Momenteel wordt de woning - binnen een flatcomplex - door de eigenaar gerenoveerd. Bewoner wil extra betegeling laten uitvoeren met Mosa vloertegels 15x15cm. voor 7m2. Keukenwanden en toiletwanden vanaf 1.50 hoog dóórtegelen met Mosa wandtegels 20x15cm. Totaal ca. 10m2. Nieuw aan te leggen gang + bestaande hal van vloer tot plafond tegelen met X-type wandtegels van ca. 25x20cm. Totaal ca. 40m2. Prijsopgave: 1) inclusief tegels, 2) alleen arbeid, kitmateriaal en voegkitmateriaal.

Het tegelen van de keukenwanden en ...

Het tegelen van de keukenwanden en vloer. Tevens ook de vloer in de hal en het toilet.