Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelen inbouwreservoir en lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelen inbouwreservoir en lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelen inbouwreservoir en lekkage

Tegelen, inbouwreservoir en lekkage

Klant wilt graag de toilet laten betegelen. Het gaat om ongeveer 3 vierkante meter. De klant wil graag ook de oude inbouwreservoir laten verwijderen en een nieuwe laten monteren. Verder heeft ze een fonteintje in de toilet. De afvoer hiervan loopt naar de vloer naar beneden. Bij de vloer lekt dit. Mevrouw wil hier een nieuwe afvoer. De vraag is wat dit allemaal zou kosten bij elkaar.

Badkamer tegelen

Wij zijn momenteel bezig met de verbouwing in onze badkamer, echter begint de tijd te dringen omdat ik hoogzwanger ben (35 weken) en er is wat hulp weggevallen, daarom zijn we op zoek naar een tegelzetter die deze klus betaalbaar en binnen de komende 3 weken kan klaren. Het betreft de vloer van de badkamer 190x190 met daarin een douchegoot, we hebben hiervoor al vloertegels van 60x30cm. In het midden van de badkamer wordt een scheidingswand van 90(b)x10(d)x195(H) geplaatst, waar aan de ene kant zich de douche bevindt en aan de andere zijde een inbouwreservoir met een koof van 130 hoog. De wanden willen we tot 195cm hoog betegeld hebben, hiervoor moeten we nog tegels aanschaffen maar die hebben waarschijnlijk 20x30 als maat. Het zijn allemaal rechte wanden.

Badkamer tegelen, voegen en kitten

Een badkamer b x l x h 202 x 245 x 238, betegelen met 20 x 45 tegels. In de badkamer zijn een bad en inbouwreservoir geplaatst. Graag prijs per m2. Tegels leveren we zelf aan. Vloer en wanden betegelen.

Mijn nieuwbouw woning word in oktober op ...

Mijn nieuwbouw woning word in oktober op geleverd,en wil mijn badkamer uitbesteden aan een klusbedrijf. Badkamer is 2,13x2,23m ,vloer is gestord en de leidingen zitten al op de goede plek behalve de badkraan leiding moet een half meter verplaatst worden.(persleidingen) Betreft badkamer Omschrijving werkzaamheden: - Verleggen van waterleidingen voor badkraan. - Plaatsen van inbouwreservoir en maken van een ombouw. - Plaatsen van ligbad, dichtmaken van voorzijde, en aansluiten op afvoer. - Tegelen en inwassen van wandtegels tot plafondhoogte. Inclusief bad en toiletombouw. - Tegelen en inwassen van vloertegels. - Installeren van closet en bedienpaneel. - Ophangen en aansluiten van wastafelmeubel. - Installeren van kranen. - Monteren van een designradiator

Vloer van toilet tegelen. Ongeveer 1 ...

Vloer van toilet tegelen. Ongeveer 1 vierkante meter. 30x30 steen (mosa) Wanden tegelen tot 1 meter 50 hoogte (ongeveer in totaal vijf vierkante meter) inclusief tegelen inbouwreservoir. De wanden boven de 1 meter 50 afstuccen en ook het plafond. De wens is om het stukwerk in het verlengde van het tegelwerk op te zetten. Voorkeur is om dit werk op zeer korte termijn uit te voeren. Voorkeur week van 30 mei - 2 juni

BADKAMER RENOVATIE RUWBOUW IS ...

BADKAMER RENOVATIE RUWBOUW IS KLAAR. EERSTVOLGENDE STAP IS HET TEGELWERK VAN WANDEN (16M2) EN VLOER (2M2). HIERAAN VOORAFGAAND GRAAG NOG ADVIES TERZAKE VAN LOODGIETERSWERK OF EEA JUIST IS GEINSTALLEERD (INBOUWRESERVOIR TOILET/LIGBAD) NA HET TEGELEN DIENT TOILETPOT EN WASTAFELMEUBEL AFGEMONTEERD TE WORDEN.

Badkamer vernieuwen, oude sanitair word ...

Badkamer vernieuwen, oude sanitair word zelf verwijderd. Klusjesman dient: wanden en vloer vlak te maken en te tegelen. Bad plaatsen en leiding kraan circa 50 cm verleggen. Wandcloset plaatsen. Inbouwreservoir is al ingebouwd. Badmeubel plaatsen.