Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelen op betonnen vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelen op betonnen vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelen op betonnen vloer

Tegelen op betonnen vloer

Vloer woonkamer betegelen. 60 m2. Tegelen op een betonvloer.

Tegelen in de huiskamer en gang

De huiskamer en de gang tegelen 50 m2. Op een kale betonnen vloer tegels van 60 x 60 cm aanbrengen. Met een week of zes uitvoeren. Wat kost het tegelen?

Muren van keuken tegelen

Wij willen de muren van onze keuken laten betegelen. De globale oppervlakte bedraagt 2,6 m2. Dit willen we op korte termijn laten doen. Het gaat hier om het tegelen van een nieuwbouw woning. Het is een hoekkeuken. Twee betonnen muren en 1 gipsmuur.

Betegelen keuken en hal

Betegelen keuken en de gang in steensverband. Er ligt een betonnen vloer met al oude vloertegels erop. Als het mogelijk is hierover heen tegelen. Vloertegels moet ik nog uitzoeken (30 bij 60 cm). Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter.

Bedrijfsruimte betegelen

Het gaat om het tegelen van een bedrijfsruimte van ongeveer 50 m2 waar ook een waterafvoer (put of 2 putten in de vloer) gelegd moet worden. De vloer is een betonnen vloer. Het is voor een brouwerij dus de vloer moet gespoeld kunnen worden. Rondom ook een plint tegen de wanden zetten. De tegels moeten anti-slip tegels zijn, verder niet al te bijzonder. De werkzaamheden moeten uiterlijk 1 juli zijn afgerond.

Tegelen van 15 badkamers

Graag 1 vaste prijs voor het gehele werk. Aanvang per direct. Bezichting van de locatie na opgave van prijsindicatie / bandbreedte per email. Omschrijving tegelwerk Totaal circa 470 m2 tegelwerk; 405 m2 wandtegels (lijmen) en 65 m2 vloertegels (in specie). Uitvoering in 2-3 fasen. Start fase 1 (9 badkamers) per direct, de rest in juli Onderdelen: Wandtegels Verlijmen van circa 405 m2 wandtegels in 16 badkamers, 2 wc's en keuken. Wandtegels formaat 150x300mm (Mosa Scenes warm white). Ondergrond bestaat vooral uit groen gipsplaat, ook kalkzandsteen wanden en metselwerk wanden met raaplaag. Wanden van keuken (55 m2) betreft betonnen wanden. Vloertegels In specie leggen van: 25 m2 marmeren tegels (400 x 400 x 20 mm) in gang en 2 wc's 40 m2 vloertegels circa 300 x 300 in keuken De ondergrond is betonvloer Materiaal en materieel Tegels en materialen worden aangeleverd door opdrachtgever. Bouwlift en afvalcontainer zijn aanwezig. Werkzaamheden Betonnen wanden in keuken (55 m2) uitvlakken, ontvetten en opruwen t.b.v. hechting voorstrijk en lijm. Ondergrond overige wanden uitvlakken en overgangsnaden van gipsplaten dichtzetten met tegellijm. Voor strijken met een dispersieprimer. Aansluitingen (circa 385 m1) tussen wand en vloer en staande hoeken voorzien van waterdichte lijm en kimband. Uitzetten belijning en patroon tegelwerk uitzetten ter goedkeuring. Geen kleinere tegels toepassen dan een halve tegel. Niet alle wanden zijn haaks en lood. Bij uitlijnen rekening houden met positie schakelaars en wandcontactdozen. Wandtegels horizontaal plaatsen, recht boven elkaar. In 13 badkamers wordt tot circa 225cm hoogte betegeld. In 3 badkamers volledige hoogte (badkamersen 1. 5). Tegels zorgvuldig vlak en recht plaatsen met voeg van 2mm. In de 16 badkamers komt een troffelvloer met holle plint. Wandtegels in badkamers tot 50 mm boven vloer eindigen d.m.v. stel lat; tegen de wandtegels komt een troffel vloer met holle plint.

WC-vloer tegelen

Ik wil graag onze vloer van het toilet laten betegelen. Het is op dit moment een betonnen vloer, ik wil hier tegels van 10 bij 10 cm laten leggen. Het gaat om een ruimte van 110 cm bij 80 cm. Om dit te kunnen doen zou de wc pot gedemonteerd moeten worden en als de tegels gelegd zijn weer gemonteerd moeten worden.

Betegelen van badkamer, keuken en toilet

Wij hebben meerdere tegelklussen. Hier een korte omschrijving per klus: *Keuken tegelen over betonnen vloer 50 m2 Vietnamees hardsteen 60x60x3 cm. Lijmen, kleine voeg. *Badkamer tegelen wand 10x10 cm tegels 58m2 over bestaande tegels. *Badkamervloer tegelen 21m2 met 40x40 cm. tegels. *Toiletruimte vloer tegelen 1,5 m2 60x60cm. tegels *Toiletruimte 6,5 m2 wand betegelen 10x10cm. tegels

Vloer garage betegelen 15m2

Mavo garagevloer betegelen 15m2. Nu betonnen vloer met 4 platen erin van 1mx50cm. Die moeten vastgelijmd. Overheen tegelen. Levering in overleg, dunne tegels (geen betontegels)

Tegelen 7 m2 vloer en 15 m2 wand

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor 7 m2 badkamer en toilet vloertegels en ongeveer 120 wandtegels! Op de vloer zit iets dat op de betonnen vloer is gesmeerd, lijkt plastic maar is het niet. Blijft zitten, is keihard. De muren zijn glad en vlak, gipsplaten muur. Daar komen mozaiekmatjes op.