Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tegelen achterwand keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tegelen achterwand keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tegelen achterwand keuken

Tegelen van de keukenwanden

Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor mijn keuken. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 5,2 m2. De oude tegels moeten gesloopt. Ook moet een achterwand vervangen worden.

Tegelen achterwand keuken

Graag willen wij de achter-/zijwanden van onze keuken laten tegelen. Tegels zijn 10 x 20 cm en het gaat om ongeveer 3 m2 tegels. Achterwand bij fornuis tot aan de afzuiger en verder ongeveer 30 cm hoog. Afwerken met een afwerkstrip, voegen (licht grijze voeg) en kitten. Tegels worden door ons gekocht. Andere materialen graag leveren.

Achterwand keuken tegelen

Ruimte tussen de keukenkastjes en keukenblad betegelen, eigen tegels heb ik.

Muur betegelen

In de keuken wil ik mn achterwand laten betegelen met marrokaanse kalk tegels van de keukenblad tot de hoogte van de afzuigkap. Verder wil ik in de hal 1. 5m hoog tegelen aan 1 kant van de muur. Deze muur is 3. 5m meter lang. De tegels voor de gang zijn witte rechthoekige tegels van de Karwei. Dit moet in de 2e week van Juni gebeuren.

Badkamer en toilet tegelen

We willen de badkamer met de afmeting 270 lang en 216 breed, 260 hoog betegelen met 30 x 60 centimeter tegels. We hebben 2 kleuren tegels besteld. Voor de vloer en de lange wand grijs en de overige wanden wit. Tegelen graag tot aan plafond. De tegels zijn gerectificeerd; 10,0 en 9,3 millimeter dik. Het egaliseren van de badkamervloer: Op de vloer lagen tegeltjes, deze zijn al verwijderd. Het toilet heeft de afmeting 150 centimeter breed en 116 centimeter lang, ook 260 hoog, Ook hier willen we 2 in kleuren betegelen. De vloer en de achterwand van het toilet betegelen met grijze en overige wanden met witte tegels. Tegelen ook hier tot aan plafond. Misschien dat wij nog een nis in de achterwand willen met dan witte tegels. Materialen zullen aanwezig zijn, behalve het kimband. Mogelijk op uw advies nog aanvullend kit en voegmiddel aan te schaffen. De uitvoering bespreken we in nader overleg. Graag nu uw globale indicatie en na een eventuele bezichtiging gedetailleerd.

Tegels zetten op achterwand keuken

De achterwand en koof in keuken tegelen. Met wat voor soort tegel het is weet ik niet. Kunt u uitgaan van de Wandtegel Decor Dust Grigio Muretto 20 x 60 cm, 10 stuks. De achterwand is gestuct met een pleister (met een kleine korrel). Als de ondergrond niet geschikt is, moet deze verwijderd worden.

Keuken wand laten tegelen

In mijn keuken wil ik tegels van 15 cm x 15 cm laten zetten op de achterwand boven het aanrecht. De achterwand is 244 cm lang en de hoek naast het raam is in totaal 27 cm lang. Er wordt 75 cm hoog betegeld. De achterwand, zie foto, moet eerst egaal gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelen in de keuken

Ik wil graag mijn achterwand van mijn keuken laten betegelen. Dit is een kleine oppervlakte van ongeveer 1 x 2,5 meter. Ik zit met een bouwdepot dus ik het is belangrijk dat ik de offerte kan doorsturen naar de bank. Er hangt een CV Ketel, deze komt uiteindelijk in een kastje. De tegeltjes komen dan over de gehele lengte van het blad, tot de kastjes. De tegels heb ik al besteld maar installatie materiaal heb ik niet. In de bijlage de fotootjes.

Badkamer en toilet tegelen

Badkamer vloertegel 60 x 60 cm, circa 14 m2. Douche en toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand toilet, circa 9 m2. Daarnaast aparte toilet wandtegels 30 x 60 cm plus sierstroken achterwand wc, circa 5 m2. Ik ben op zoek naar iemand die deze klus binnen een aantal weken kan uitvoeren.

Achterwand in de keuken betegelen

Het betreft het laten tegelen van een achterwand van een keuken met "Betonbrick wall" tegels van 7.5 x 15 centimeter. Ik lever de tegels zelf aan, reeds gekocht. Overige materiaal graag in prijs verwerken. Graag de tegels leggen in halfsteensverband. Het betreft slechts 1.3 m2. Er zitten 3 stopcontactdozen op de achterwand. Foto's van de situatie zijn bijgevoegd. Graag een reële offerte verstrekken die rekening houdt met het beperkt aantal vierkante meters. Ik ben bekend met de gemiddelde prijzen per m2 voor tegelwerk. Ik heb een situatiefoto meegestuurd zodat u zo goed mogelijk kunt offreren en opname van de situatie voorafgaande aan het werk wellicht/hopelijk niet nodig is. Liefst op zo kort mogelijke termijn uitvoeren/in overleg.