Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een tegel vastzetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een tegel vastzetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een tegel vastzetten

Een tegel vastzetten

Wij zijn op zoek naar een monteur die voor ons een tegel kan aanzetten die los is gesprongen. De tegel is in prima staat, op de vloer ligt er (oud) cement/gips die er van af geschuurd moet worden zodat de losse tegel weer op geplaatst kan worden. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor deze klus. Indien u vragen heeft, kunt u ons ook mailen en/of bellen.

Tegels in woonkamer vervangen

In mijn woonkamer heb ik een aantal tegels die loszitten en die ik wil laten vervangen of vastzetten. Voegsel is weg en een tegel is gebarsten. Het gaat om 7 stuks. Extra tegels aanwezig.