Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen vloertegels vervangen in gang en toiletruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen vloertegels vervangen in gang en toiletruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen vloertegels vervangen in gang en toiletruimte

Stenen vloertegels vervangen in gang en toiletruimte

Wij hebben een gang en een wc van ongeveer 4,5 m2 vloeroppervlak. Hier willen wij graag vloertegels hebben en oude tegels eruit

Stenen vloertegels leggen

Ik wil vloertegels laten leggen in mijn woonkamer, keuken en hal. Het oppervlak is 50 m2. Ik heb tegels, voegmiddel en lijm besteld.

Vloertegels in de gang en keuken leggen

Ik wil een stenen vloer in gang en keuken leggen. 7 bij 1 meter met tegels van 45 bij 45 centimeter.

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, hal en keuken laten betegelen met een 60 x 60 cm stenen vloer. Al het materiaal zal reeds aanwezig zijn en het gaat hier puur om de arbeidskosten voor het betegelen. Ongeveer 52 m2 zal er betegeld moeten worden. Gelieve te contacten via email.

Badkamer en WC betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van nieuwe tegels op de vloeren van de badkamer en toiletruimte. De badkamer is ongeveer 5 m2. Huidige stenen vloer er uithalen. Nieuwe vloertegels zijn 30*60 cm. In de wc wil ik graag over de bestaande vloer heen laten tegelen. Nieuwe vloertegels zijn 30*60 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de vloeren.

Dorpel badkamer ophogen

Mijn badkamer heeft, door het laten plaatsen van nieuwe vloertegels, nu een te lage stenen dorpel. Deze moet opgehoogd worden om lekkage te voorkomen. Verder moet er nog gat in de vloer rondom de afvoer van de wastafel worden gedicht. Kunt u mij hiervoor een offerte sturen? En kunt u mij laten weten wat uw plan is met het ophogen van dorpel? Alvast vriendelijk bedankt.

Praxis vloertegels laten leggen

Ik wil graag tegels gelegd hebben in de keuken en de gang. Bij elkaar is het in totaal ongeveer 14 m2. Ik heb mij laten adviseren over de materialen en die kan ik allemaal zelf halen bij de Praxis. Tegels, lijm en voegsel schaf ik bij Praxis aan. Tevens zou ik graag haken in de schuur (stenen muur) aan de muur willen hebben om bijv. een fiets op te hangen. Als u dit ook kan dan graag meenemen in de prijsopgave. Het is niet direct noodzakelijk.

Vloertegels vastzetten

De vloer van Braziliaanse leisteen is 4-5 jaar geleden gelegd en in de tussentijd zijn helaas ongeveer 15 tegels (deels) losgekomen. Deze willen we graag opnieuw vastgezet krijgen. Ik heb 10 reservetegels om dit te doen, mochten de oude stenen afbreken.

Vloertegels leggen op de begane grond

Blauwsteen vloer plus stenen plinten leggen in de huiskamer, gang en wc. Totaal oppervlak is 40 m². Het betreft de begane grond van een eengezinswoning. In de loop van der tijd komt er een serre hiervoor zou ook rekening moeten worden gehouden voor de aansluiting op de meterkast (bekabeling).

Keramische vloertegels leggen

Het betreft het leggen van keramische vloertegels van 60 bij 60 cm met stenen plinten. De oppervlakte is totaal 64 m2, inclusief hal. Het zijn allemaal rechte muren. Onze voorkeur voor de werkzaamheden is het liefst op 16 augustus of de week ervoor.