Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stenen vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stenen vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stenen vloer leggen

Stenen vloer leggen

Stenenvloer leggen 65 m 2

Tegelvloer leggen in keuken

In onze keuken hebben wij op dit moment een tegelvloer liggen. Hier willen wij een nieuwe tegelvloer overheen laten leggen. De ruimte is niet heel groot (5 meter lang en 2 meter breed), waarbij aan een kant de muur schuin richting de woonkamer afloopt. In deze ruimte staat dus wel een keuken, waaronder de vloer ook eigenlijk moet doorlopen. Tussen de keuken en woonkamer wil ik een stenen dorpel laten plaatsen. Komende maand wordt eerst de ruimte nog gestuct, waarna de nieuwe vloer geplaatst kan worden. De klant schaft zelf de tegels aan.

Kapotte tegels en dorpels in de vloer vervangen

Er moeten een stuk of 4 kapotte tegels worden verwijderd in een bestaande vloer. Daarnaast moet er een grote dorpel worden gelegd en bij een deur nog een kleine dorpel. Afmetingen circa 180 x 30 cm en een dorpel bij een deur. De tegels zijn in huis. De stenen dorpels nog niet.

Tegelwerk in de woonkamer aanbrengen

Ik wil graag vloer woonkamer laten betegelen (45 m2). De ondergrond is beton en de tegels zijn 60 x 60 cm. Daarbij ongeveer 60 meter stenen plinten op muur plakken. Houten vloer wordt er door ons uit gehaald. Ik heb de tegels al besteld maar deze zijn nog niet binnen.

Stenen vloer leggen

Het betreft het leggen van 70 m2 houtlook tegels in de maat 60 x 20 cm. De vloer dient in een visgraat motief gelegd te worden.

Vloertegels in de gang en keuken leggen

Ik wil een stenen vloer in gang en keuken leggen. 7 bij 1 meter met tegels van 45 bij 45 centimeter.

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, hal en keuken laten betegelen met een 60 x 60 cm stenen vloer. Al het materiaal zal reeds aanwezig zijn en het gaat hier puur om de arbeidskosten voor het betegelen. Ongeveer 52 m2 zal er betegeld moeten worden. Gelieve te contacten via email.

Badkamer en WC betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het plaatsen van nieuwe tegels op de vloeren van de badkamer en toiletruimte. De badkamer is ongeveer 5 m2. Huidige stenen vloer er uithalen. Nieuwe vloertegels zijn 30*60 cm. In de wc wil ik graag over de bestaande vloer heen laten tegelen. Nieuwe vloertegels zijn 30*60 cm. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de vloeren.

Stenen vloer laten leggen

We willen onze stenen vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 50 m2, betreft de woonkamer en keuken. Er wordt een nieuwe vloerverwarming en een cementdekvloer geplaatst. Het worden waarschijnlijk tegels van een iets groter formaat, maar deze moeten we nog uitzoeken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Castelvetro vloer laten leggen

Ik wil graag in mijn nieuwe woning een stenen/plavuizen vloer laten leggen. De oppervlakte is ongeveer 75 m2. Dit zal gaan om de gang en de woonkamer (dit loopt in elkaar door). De vloer is allemaal klaar, glad en er ligt ook vloerverwarming in.