Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter

Steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter

Ik wil een 'neppe' muur creëren op een wand in mijn keuken. Het gaat om in totaal zo'n 4 vierkante meter aan wand die bedekt moet worden met zogeheten 'steenstrips. Dit zijn plakjes van echte bakstenen (van 2 cm dikte) die op de muur worden geplakt en afgevoegd. De strips zijn dus van echt steen. De huidige ondergrond is behang. Het gaat om 3 strookjes muur, 2 daarvan lopen van plafond tot keukenblad, de derde heeft een klein raampje in het midden. De totale oppervlakte die bedekt moet worden met stenen in zo'n 4 vierkante meter. Dit moet er gebeuren: - De stenen moeten in het juiste patroon worden afgetekend op de muur en op maat worden gezaagd. - Ze moeten met (cement)lijm op de ondergrond worden geplakt - Vervolgens moet er tussen de bakstenen gevoegd worden. De steenstrips regel ik, de voeg, lijm en juiste zaag wil ik overlaten aan de vakman. Op de foto zijn de 3 muurstukjes gemarkeerd in het groen.

Steenstrips laten plaatsen

Wij willen een twee tal wanden (totaal +/- 35 m2) op onze afdeling commercie met steenstrips (oud Hollands bond / Milano loft) laten bekleden. Graag prijsopgave : compleet leveren en aanbrengen, inclusief voorbehandeling ondergrond (verwijderen vliesbehang, voor behandelen, etc,)

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips laten plaatsen in de keuken op 1 achterwand. Wand is ongeveer 2 meter breed bij 1,5 meter hoog (vanaf aanrecht) en een klein stukje 1,80 breed bij 0,40 cm hoog (wand achter twee hoge kasten). Steenstrips zijn nog niet aangeschaft. Geïnteresseerd in advies/ verkoop over de aan te schaffen steenstrips (producten). Recensies en ervaring in plaatsen van steenstrips is een vereiste. Graag contact via e-mail, bij interesse neem ik contact op.

Steenstrips laten plaatsen

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van steenstrips natuursteen in een slaapkamer tegen een gestucte wand, van circa 2m hoog en 6m lang. Het betreft het plakken van de steenstrips door middel van cement en het snijden van de steenstrips op maat. Gewenste afwerktijd is 1 dag, in december 2018.

Steenstrips laten plaatsen

In de keuken willen we 8 m2 steenstrips laten plaatsem. Moet snel gebeuren.

Steenstrips laten plaatsen

c.a. 1350 rechte strips en 160 hoekstrips geplaatst en afgevoegd voor 28 juni op buitenmuur van aanbouw. Op 28 juni worden schuttingen met betonpalen geplaatst, dus dan moeten de strips afgevoegd zijn.

Steenstips in visgraat lijmen op een vloer

Ik zoek iemand, op korte termijn, die steenstrips op de vloer kan plaatsen in een visgraat motief, bij elkaar zo'n 15 m2. Materialen zijn aanwezig.

Steenstrips op de wand plaatsen

Wij willlen graag deze steenstrips aan laten brengen op een muur in ons nieuwe huis. Het is ongeveer 4.23 x 2.60 meter. De muur wordt behangklaar opgeleverd.

Steenstrips op een muur plakken

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van steenstrips. Het gaat om een stuk muur van 200 cm hoog en 240 cm breed (= 102 steenstrips), naast en boven een nog te plaatsen zwevend meubel aan de muur in de huiskamer. Verder gaat het om een strook van 12 cm hoog bij 369 cm breed (= 10 steenstrips), onder het meubel. Het lijkt ons het handigste dat eerst het meubel geplaatst wordt en dat daarna de steenstrips eromheen geplakt worden. Het meubel zal op dinsdag 12 december worden geplaatst. De steenstrips zouden dan op donderdag 14 december geplaatst kunnen worden. In de bijlage een afbeelding van hoe het er uit zou komen te zien en een foto van 1 losse steenstrip. We hebben 12 dozen met ieder 10 steenstrips liggen (Silver Grey). Zelf kunnen we het voorstrijkmiddel het weekend ervoor op de muur rollen, dit is reeds aanwezig. Het behang is al van de muur verwijderd en de muur is geschuurd. Daarnaast heb ik een lijmkam 12 mm gekocht en een zak Cercol F55 steenstrip & tegellijm 25 kg grijs. We horen graag wat de kosten zijn voor het plaatsen van de steenstrips en of dit mogelijk is op 14 december.

Steenstrips op een wand laten plaatsen

Ik wil steenstrips op een wand laten plaatsen in de woonkamer. Het gaat om een wand van 5 meter breed en 2.20 meter hoog. Het gaat om een nieuwbouwwoning.