Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips laten plaatsen

Eigen nieuwe steenstrips laten plaatsen

Wij willen in de woonkamer eigen nieuwe steenstrips voegloos laten plaatsen van Maxaro, skiff white 16,5 x 41 cm. Totaal oppervlakte 20m2. Wij zorgen voor de steenstrips en zullen het voorstrijken zelf doen.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag voor twee wanden (1 grotere en daaraan grenzend een kleine) steenstrips laten plaatsen van KLIMEX. Het gaat om een oppervlakte van maar ongeveer 8,5 vierkante meter. Graag iemand die dit vakkundig kan doen. Al het materiaal gaan wij zelf aanschaffen. De wanden zijn gewoon kaal met wat plinten aan de onderkant.

Steenstrips op schouw plaatsen

Wij willen steenstrips laten plaatsen op de schouw, zie foto

Steenstrips laten plaatsen

Wij zouden onze achtergevel aan de buitenkant graag willen laten voorzien van steentrips (rood/bruine tegels). De achtergevel (,circa 3,3 m. x 5,5 m) is op dit moment voorzien van houten platen.

Steenstrips laten plaatsen

Een wand van 6m2 op de begane grond met voegloze natuursteenstrips betegelen. Graag een offerte inclusief en exclusief tegelllijm. We hebben de strips al. Rekening gehouden met circa 15% snijverlies.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag een wand van 4250 cm lang bij 270 cm hoog laten betegelen met steenstrips, met twee kubus wandlampen. Daarnaast zou ik graag (hoek) sierlijsten willen laten plaatsen aan het plafond en wand over het gehele appartement met ca 35 meter lengte.

Steenstrips laten plaatsen 4 vierkante meter

Ik wil een 'neppe' muur creëren op een wand in mijn keuken. Het gaat om in totaal zo'n 4 vierkante meter aan wand die bedekt moet worden met zogeheten 'steenstrips. Dit zijn plakjes van echte bakstenen (van 2 cm dikte) die op de muur worden geplakt en afgevoegd. De strips zijn dus van echt steen. De huidige ondergrond is behang. Het gaat om 3 strookjes muur, 2 daarvan lopen van plafond tot keukenblad, de derde heeft een klein raampje in het midden. De totale oppervlakte die bedekt moet worden met stenen in zo'n 4 vierkante meter. Dit moet er gebeuren: - De stenen moeten in het juiste patroon worden afgetekend op de muur en op maat worden gezaagd. - Ze moeten met (cement)lijm op de ondergrond worden geplakt - Vervolgens moet er tussen de bakstenen gevoegd worden. De steenstrips regel ik, de voeg, lijm en juiste zaag wil ik overlaten aan de vakman. Op de foto zijn de 3 muurstukjes gemarkeerd in het groen.

Steenstrips laten plaatsen

Wij willen een twee tal wanden (totaal +/- 35 m2) op onze afdeling commercie met steenstrips (oud Hollands bond / Milano loft) laten bekleden. Graag prijsopgave : compleet leveren en aanbrengen, inclusief voorbehandeling ondergrond (verwijderen vliesbehang, voor behandelen, etc,)

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips laten plaatsen in de keuken op 1 achterwand. Wand is ongeveer 2 meter breed bij 1,5 meter hoog (vanaf aanrecht) en een klein stukje 1,80 breed bij 0,40 cm hoog (wand achter twee hoge kasten). Steenstrips zijn nog niet aangeschaft. Geïnteresseerd in advies/ verkoop over de aan te schaffen steenstrips (producten). Recensies en ervaring in plaatsen van steenstrips is een vereiste. Graag contact via e-mail, bij interesse neem ik contact op.

Steenstrips laten plaatsen

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van steenstrips natuursteen in een slaapkamer tegen een gestucte wand, van circa 2m hoog en 6m lang. Het betreft het plakken van de steenstrips door middel van cement en het snijden van de steenstrips op maat. Gewenste afwerktijd is 1 dag, in december 2018.