Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips laten plaatsen

Steenstrips laten plaatsen

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van steenstrips natuursteen in een slaapkamer tegen een gestucte wand, van circa 2m hoog en 6m lang. Het betreft het plakken van de steenstrips door middel van cement en het snijden van de steenstrips op maat. Gewenste afwerktijd is 1 dag, in december 2018.

Steenstrips laten plaatsen

In de keuken willen we 8 m2 steenstrips laten plaatsem. Moet snel gebeuren.

Steenstrips laten plaatsen

c.a. 1350 rechte strips en 160 hoekstrips geplaatst en afgevoegd voor 28 juni op buitenmuur van aanbouw. Op 28 juni worden schuttingen met betonpalen geplaatst, dus dan moeten de strips afgevoegd zijn.

Steenstips in visgraat lijmen op een vloer

Ik zoek iemand, op korte termijn, die steenstrips op de vloer kan plaatsen in een visgraat motief, bij elkaar zo'n 15 m2. Materialen zijn aanwezig.

Steenstrips op de wand plaatsen

Wij willlen graag deze steenstrips aan laten brengen op een muur in ons nieuwe huis. Het is ongeveer 4.23 x 2.60 meter. De muur wordt behangklaar opgeleverd.

Steenstrips op een muur plakken

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van steenstrips. Het gaat om een stuk muur van 200 cm hoog en 240 cm breed (= 102 steenstrips), naast en boven een nog te plaatsen zwevend meubel aan de muur in de huiskamer. Verder gaat het om een strook van 12 cm hoog bij 369 cm breed (= 10 steenstrips), onder het meubel. Het lijkt ons het handigste dat eerst het meubel geplaatst wordt en dat daarna de steenstrips eromheen geplakt worden. Het meubel zal op dinsdag 12 december worden geplaatst. De steenstrips zouden dan op donderdag 14 december geplaatst kunnen worden. In de bijlage een afbeelding van hoe het er uit zou komen te zien en een foto van 1 losse steenstrip. We hebben 12 dozen met ieder 10 steenstrips liggen (Silver Grey). Zelf kunnen we het voorstrijkmiddel het weekend ervoor op de muur rollen, dit is reeds aanwezig. Het behang is al van de muur verwijderd en de muur is geschuurd. Daarnaast heb ik een lijmkam 12 mm gekocht en een zak Cercol F55 steenstrip & tegellijm 25 kg grijs. We horen graag wat de kosten zijn voor het plaatsen van de steenstrips en of dit mogelijk is op 14 december.

Steenstrips op een wand laten plaatsen

Ik wil steenstrips op een wand laten plaatsen in de woonkamer. Het gaat om een wand van 5 meter breed en 2.20 meter hoog. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Tegels plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer muur betegeld hebben hebben met steenstrip matten. De steenstrips heb ik al. De totale oppervlakte van de muur is 3.4 hoog, 3.5 breed. De muur is momenteel behangklaar gestuced. Vakman zorgt voor de lijm etc, ik voor de tegels. Het gaat om deze tegels: interlock farilya, grijs-bruin.

Steenstrips aanbrengen in de woonkamer

Na het verwijderen van de schoorsteen hebben wij underlayment platen geplaatst. Hier overheen willen wij graag natuurstenen strips van 3 tegels op de wand in de woonkamer laten plaatsen. Het gaat in totaal om een oppervlakte van 15 m2.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 1.93 x 2.40 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.30 centimeter; - 1 muur van 3.50 x 2.40 centimeter; - 1 muur van 1.10 x 2.40 centimeter. Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden. Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?