Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips op muur aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips op muur aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips op muur aanbrengen

Steen strips op wand aanbrengen

We zou graag een wand willen laten betegelen met steen strips, het is een muur van 4 bij 2.48 meter in de huiskamer. De steenstrips en lijm zal worden aangeschaft bij de Gamma zelf. Graag een offerte hiervoor.

Steenstrips op een muur aanbrengen

Steenstrips aanbrengen op een muur. Hoogte: 2,70 m. Breedte: 1,00 m Aan beide zijden van de muur de hoek om Hoogte : 2,70 m. Diepte : 0. 20 cm

Steenstrips aanbrengen

Ik wil zo'n 2,2 vierkante meter steenstrips tegen de muur laten monteren. De steenstrips verzorg ik zelf.

Steenstrips zetten op woonkamermuur

Ik wil tegels laten zetten op de muur in woonkamer. De muur is L-shaped, met approx. Onder specificaties 3.5 meter x 2.5 meter 2.5 meter x 1 meter 2.5 meter x 1 meter

Steenstrips op de wand plaatsen

Wij willlen graag deze steenstrips aan laten brengen op een muur in ons nieuwe huis. Het is ongeveer 4.23 x 2.60 meter. De muur wordt behangklaar opgeleverd.

Steenstrips op een muur plakken

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van steenstrips. Het gaat om een stuk muur van 200 cm hoog en 240 cm breed (= 102 steenstrips), naast en boven een nog te plaatsen zwevend meubel aan de muur in de huiskamer. Verder gaat het om een strook van 12 cm hoog bij 369 cm breed (= 10 steenstrips), onder het meubel. Het lijkt ons het handigste dat eerst het meubel geplaatst wordt en dat daarna de steenstrips eromheen geplakt worden. Het meubel zal op dinsdag 12 december worden geplaatst. De steenstrips zouden dan op donderdag 14 december geplaatst kunnen worden. In de bijlage een afbeelding van hoe het er uit zou komen te zien en een foto van 1 losse steenstrip. We hebben 12 dozen met ieder 10 steenstrips liggen (Silver Grey). Zelf kunnen we het voorstrijkmiddel het weekend ervoor op de muur rollen, dit is reeds aanwezig. Het behang is al van de muur verwijderd en de muur is geschuurd. Daarnaast heb ik een lijmkam 12 mm gekocht en een zak Cercol F55 steenstrip & tegellijm 25 kg grijs. We horen graag wat de kosten zijn voor het plaatsen van de steenstrips en of dit mogelijk is op 14 december.

Steenstrips op muur aanbrengen

Ik wil op een binnenmuur van 320 x 260 cm graag steenstrips laten aanbrengen. We hebben nog geen steenstrips gekocht. Ik wil daarvoor graag uw advies en eventueel ook uw aanbieding. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muur met steenstrips bekleden

Wij hebben een muur die we met steenstrips willen bekleden. Het gaat om ongeveer 8 m2 en het moet een bocht om. De steenstrips zijn al in huis.

Steenstriptegels aanbrengen

Wij willen in onze keuken een achterwand van ongeveer 5 m² en in onze toiletruimte een muur van 2 m² laten voorzien met steenstrips. In de keuken zit een raam en afzuigkap waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zijn opzoek naar een vakman die hier ervaring mee heeft en willen ook graag overleggen over de materiaalkeuze. We ontvangen graag uw offerte.

Tegels plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer muur betegeld hebben hebben met steenstrip matten. De steenstrips heb ik al. De totale oppervlakte van de muur is 3.4 hoog, 3.5 breed. De muur is momenteel behangklaar gestuced. Vakman zorgt voor de lijm etc, ik voor de tegels. Het gaat om deze tegels: interlock farilya, grijs-bruin.

Partners

Partners van Casius