Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips op muur aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips op muur aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips op muur aanbrengen

Steenstrips op de wand plaatsen

Wij willlen graag deze steenstrips aan laten brengen op een muur in ons nieuwe huis. Het is ongeveer 4.23 x 2.60 meter. De muur wordt behangklaar opgeleverd.

Steenstrips op een muur plakken

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van steenstrips. Het gaat om een stuk muur van 200 cm hoog en 240 cm breed (= 102 steenstrips), naast en boven een nog te plaatsen zwevend meubel aan de muur in de huiskamer. Verder gaat het om een strook van 12 cm hoog bij 369 cm breed (= 10 steenstrips), onder het meubel. Het lijkt ons het handigste dat eerst het meubel geplaatst wordt en dat daarna de steenstrips eromheen geplakt worden. Het meubel zal op dinsdag 12 december worden geplaatst. De steenstrips zouden dan op donderdag 14 december geplaatst kunnen worden. In de bijlage een afbeelding van hoe het er uit zou komen te zien en een foto van 1 losse steenstrip. We hebben 12 dozen met ieder 10 steenstrips liggen (Silver Grey). Zelf kunnen we het voorstrijkmiddel het weekend ervoor op de muur rollen, dit is reeds aanwezig. Het behang is al van de muur verwijderd en de muur is geschuurd. Daarnaast heb ik een lijmkam 12 mm gekocht en een zak Cercol F55 steenstrip & tegellijm 25 kg grijs. We horen graag wat de kosten zijn voor het plaatsen van de steenstrips en of dit mogelijk is op 14 december.

Steenstrips op muur aanbrengen

Ik wil op een binnenmuur van 320 x 260 cm graag steenstrips laten aanbrengen. We hebben nog geen steenstrips gekocht. Ik wil daarvoor graag uw advies en eventueel ook uw aanbieding. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Muur met steenstrips bekleden

Wij hebben een muur die we met steenstrips willen bekleden. Het gaat om ongeveer 8 m2 en het moet een bocht om. De steenstrips zijn al in huis.

Steenstriptegels aanbrengen

Wij willen in onze keuken een achterwand van ongeveer 5 m² en in onze toiletruimte een muur van 2 m² laten voorzien met steenstrips. In de keuken zit een raam en afzuigkap waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zijn opzoek naar een vakman die hier ervaring mee heeft en willen ook graag overleggen over de materiaalkeuze. We ontvangen graag uw offerte.

Tegels plaatsen in de woonkamer

Ik wil graag de woonkamer muur betegeld hebben hebben met steenstrip matten. De steenstrips heb ik al. De totale oppervlakte van de muur is 3.4 hoog, 3.5 breed. De muur is momenteel behangklaar gestuced. Vakman zorgt voor de lijm etc, ik voor de tegels. Het gaat om deze tegels: interlock farilya, grijs-bruin.

Steenstrips aanbrengen in de woonkamer

Ik wil graag op een muur in mijn woonkamer (3.50 x 4.50 meter) steenstrips laten aanbrengen. Ik beschik over geen materiaal en zal de steenstrips + lijm nog moeten bestellen. Voor de plaatsing inclusief de rest van de benodigdheden zoek ik een offerte. Ik hoop hier de vakman (liefst met aantoonbare ervaring in plaatsing van steenstrips) te vinden die mij kan/wil helpen. De muur is klaar om op gewerkt te worden.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 1.93 x 2.40 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.30 centimeter; - 1 muur van 3.50 x 2.40 centimeter; - 1 muur van 1.10 x 2.40 centimeter. Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden. Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?

Steenstrips op de muur aanbrengen

Ik wil graag steenstrips plaatsen op een betonnen muur in mijn woonkamer van 1.5 meter breed en 2.44 meter hoog. Ik weet al welke steenstrips ik wil en ontvang graag uw offerte voor de levering en plaatsing daarvan.

Betegelen van de woonkamer en badkamer

Het betreft het betegelen woonkamer/keuken 30 x 120 tegels met tegel nivelleer systeem 70 m2, Tegels/nivelleer krammen/lijm worden door ons geregeld. Dient op anhydriet vloer gelegd te worden, deze is vorige week gestort. Badkamer betegelen 60-60 wand en vloer 12 m2, 1 muur met steenstrips 3 m2. Alle materialen inclusief lijm, waterseal en dergelijke van merk coba worden door ons geleverd.