Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips in de keuken maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips in de keuken maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips in de keuken maken

Steenstrips in de keuken maken

Wij willen de keuken vervangen en dan als achterwand zandkleurige steenstrips laten bevestigen. Deze zijn 1-1,5 cm dik en het gaat om ongeveer 7 m2. Hiervoor moet de bestaande muur kaal gemaakt worden. Er zit nu ongeveer 4 m2 tegels op. Medio november graag.

Tegelwerk op gipswanden

Het gaat om 90 m2 wanden, 21 m2 vloer en 30 m2 steenstrips op nieuwe gipswanden. Het gaat om allemaal nieuwe gipswanden. - Wanden in de keuken en toilet. - Vloeren in de keuken en toilet. - Steenstips op dragende pilaar. Tegels worden geregeld door de klant en lijm en voeg door de vakman.

Steenstrips laten plaatsen

In de keuken willen we 8 m2 steenstrips laten plaatsem. Moet snel gebeuren.

Steenstrips voegen

Ik ben begonnen met het aanbrengen van steenstrips. Nu gaat het voegen mij niet goed af. Wie kan deze klus afmaken? Hoor graag hoeveel het is. Voegmortel is al in huis. Het is ook maar een klein muurtje van 2 vierkante meter in de keuken. Dus echt maar max uurtje werk.

Steenstriptegels aanbrengen

Wij willen in onze keuken een achterwand van ongeveer 5 m² en in onze toiletruimte een muur van 2 m² laten voorzien met steenstrips. In de keuken zit een raam en afzuigkap waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zijn opzoek naar een vakman die hier ervaring mee heeft en willen ook graag overleggen over de materiaalkeuze. We ontvangen graag uw offerte.

Metselen van baksteenstrips

Wij willen graag baksteenstrips laten metselen. De strips zullen wij zelf aanschaffen. Het gaat dus om het metselen en voegen van de steenstrips op een binnenmuur. De binnenmuur is in de keuken en heeft een oppervlakte van ongeveer 6 m². Hiervoor ontvangen wij graag een prijsindicatie. 24 april wordt de keuken geplaatst, dus uitvoering eventueel 26 april.

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 1.93 x 2.40 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.30 centimeter; - 1 muur van 3.50 x 2.40 centimeter; - 1 muur van 1.10 x 2.40 centimeter. Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden. Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?

Vloer betegelen en wand van steenstrips voorzien

Wij hebben ongeveer 62 m2 aan vloer wat we willen laten betegelen met houtlook tegels van Praxis. Op de vloer ligt nu een houten vloer in de woonkamer, in de keuken liggen tegels. Dat halen we eruit. Eronder is een betonnen vloer. En een kleine 26 m2 wand wat betegeld moet worden met steenstrips. Dat is een gestucte wand. De tegels willen we zelf aanschaffen, de lijm en dergelijke is in overleg mee aan te bieden. We krijgen begin maart de sleutel van de woning.

Betegelen van de woonkamer en badkamer

Het betreft het betegelen woonkamer/keuken 30 x 120 tegels met tegel nivelleer systeem 70 m2, Tegels/nivelleer krammen/lijm worden door ons geregeld. Dient op anhydriet vloer gelegd te worden, deze is vorige week gestort. Badkamer betegelen 60-60 wand en vloer 12 m2, 1 muur met steenstrips 3 m2. Alle materialen inclusief lijm, waterseal en dergelijke van merk coba worden door ons geleverd.

Steenstrips op een binnenwand aanbrengen

Het betreft het plaatsen van steenstrips op binnenwanden van de keuken. Ik heb losse stenen aangeschaft die daarna ook gevoegd moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.