Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steenstrips aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steenstrips aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steenstrips aanbrengen

Steen strips op wand aanbrengen

We zou graag een wand willen laten betegelen met steen strips, het is een muur van 4 bij 2.48 meter in de huiskamer. De steenstrips en lijm zal worden aangeschaft bij de Gamma zelf. Graag een offerte hiervoor.

Steenstrips op een muur aanbrengen

Steenstrips aanbrengen op een muur. Hoogte: 2,70 m. Breedte: 1,00 m Aan beide zijden van de muur de hoek om Hoogte : 2,70 m. Diepte : 0. 20 cm

Steenstrips aanbrengen

Ik wil zo'n 2,2 vierkante meter steenstrips tegen de muur laten monteren. De steenstrips verzorg ik zelf.

Steenstrips voegen

Ik ben begonnen met het aanbrengen van steenstrips. Nu gaat het voegen mij niet goed af. Wie kan deze klus afmaken? Hoor graag hoeveel het is. Voegmortel is al in huis. Het is ook maar een klein muurtje van 2 vierkante meter in de keuken. Dus echt maar max uurtje werk.

Steenstrips op muur aanbrengen

Ik wil op een binnenmuur van 320 x 260 cm graag steenstrips laten aanbrengen. We hebben nog geen steenstrips gekocht. Ik wil daarvoor graag uw advies en eventueel ook uw aanbieding. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Steenstriptegels aanbrengen

Wij willen in onze keuken een achterwand van ongeveer 5 m² en in onze toiletruimte een muur van 2 m² laten voorzien met steenstrips. In de keuken zit een raam en afzuigkap waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zijn opzoek naar een vakman die hier ervaring mee heeft en willen ook graag overleggen over de materiaalkeuze. We ontvangen graag uw offerte.

Steenstrips aanbrengen in de woonkamer

Ik wil graag op een muur in mijn woonkamer (3.50 x 4.50 meter) steenstrips laten aanbrengen. Ik beschik over geen materiaal en zal de steenstrips + lijm nog moeten bestellen. Voor de plaatsing inclusief de rest van de benodigdheden zoek ik een offerte. Ik hoop hier de vakman (liefst met aantoonbare ervaring in plaatsing van steenstrips) te vinden die mij kan/wil helpen. De muur is klaar om op gewerkt te worden.

Steenstrips aanbrengen in de woonkamer

Na het verwijderen van de schoorsteen hebben wij underlayment platen geplaatst. Hier overheen willen wij graag natuurstenen strips van 3 tegels op de wand in de woonkamer laten plaatsen. Het gaat in totaal om een oppervlakte van 15 m2.

Steenstrips op de muur aanbrengen

Ik wil graag steenstrips plaatsen op een betonnen muur in mijn woonkamer van 1.5 meter breed en 2.44 meter hoog. Ik weet al welke steenstrips ik wil en ontvang graag uw offerte voor de levering en plaatsing daarvan.

Steenstrips aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het aanbrengen van 16 m2 steenstrips van het type Tenerife 1.