Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steen strips op wand aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steen strips op wand aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steen strips op wand aanbrengen

Steen strips op wand aanbrengen

We zou graag een wand willen laten betegelen met steen strips, het is een muur van 4 bij 2.48 meter in de huiskamer. De steenstrips en lijm zal worden aangeschaft bij de Gamma zelf. Graag een offerte hiervoor.

Vloertegels of steenstrips aanleggen

Ik wil graag een ruimte van ongeveer 100 m2 laten voorzien van steenstrips op een betonnen vloer. De steen strips mogen in overleg worden aangeboden.

Toilet betegelen

Betegelen van het toilet, hoogte 259 centimeter, twee wanden van 145 centimeter en een achterwand van 1 meter. Voor de twee zijwanden witte tegels van 30 x 60 en de achterwand worden antraciet kleurige steen strips. Mocht u nog vragen hebben voor het maken van een offerte, kunt u ons altijd mailen:

Steenstrips plaatsen

Ik heb steen-strips Venezia grafiet gekocht. Deze wil ik laten plaatsen tegen de schouw van een inbouwhaard. Een foto van de schouw en van de steen-strips zijn beschikbaar. De maten van de schouw zijn: Hoogte ongeveer 2,60 meter, breedte 1,40 meter. De afmetingen van de haard zijn: breedte 1 meter, hoogte 0,35 meter. De wand van de schouw is gemaakt van brandwerend Promatect, ik vermeld dit in verband met het kiezen van de geschikte lijm (zuigende ondergrond). Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van deze steen-strips.