Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

SPOED Voeg en kit in muur badkamer vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sPOED Voeg en kit in muur badkamer vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sPOED Voeg en kit in muur badkamer vervangen

SPOED: Voeg en kit in muur badkamer vervangen

In de doucheruimte van de badkamer dienen twee muren opnieuw betegeld, gevoegd en gekit te worden. Het huidige kit en voegwerk is van 2011 en er is recent lekkage geconstateerd. Een deel van de tegels moet dus gesloopt en daarna hersteld worden. Dit alles dient uiterlijk donderdag 13 december gereed te zijn. Er wordt tegelijkertijd door andere deskundigen aan de woning gewerkt. En er dient rekening te worden gehouden met twee data, te weten 6 december (tapijt trap wordt gereinigd en mag niet vies worden gemaakt) en 11-12 december (geen toegang tot de woning in verband met drogen vloeren begane grond. Woning is rijtjeshuis met drie woonlagen.

Vloervoegen vervangen in badkamer

We hebben een badkamer van ongeveer 6 jaar oud. Het bedrijf wat deze badkamer heeft geplaatst is failliet. Wij hebben wat barsten in de voegen waardoor wat lekkage. In het douchegedeelte van de badkamer zit een voeg met barsten. Waarschijnlijk uitfrezen en opnieuw voegen. Graag voegen vernieuwen en onderste rand weer kitten. Geen grote klus maar wel extraatje als het met spoed opgelost kan worden. De kosten van deze klus zijn niet te declareren bij de verzekering. Ik ben dus ook niet op zoek naar een offerte voor de verzekeraar met naar iemand die met spoed dit probleem kan oplossen.

Ik heb met spoed een tegel zetter nodig. ...

Ik heb met spoed een tegel zetter nodig. De klussen zijn Keuken, badkamer en toilet. In totaal zijn ~ 30-max 35 m2 . De tegels heb ik al gekocht. De materiaal zoals lijm en voeg niet. Graag een totaale prijs aangeven inclusief materiaal. Alvast bedankt