Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sanitaire ruimtes betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sanitaire ruimtes betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sanitaire ruimtes betegelen

Sanitaire ruimtes betegelen

Ik wil graag de vloer in de toiletruimte op de begane grond, de badkamer op de eerste verdieping laten betegelen. Materiaal en kleur is Pinterest antraciet. De afmeting van de tegels zijn 45 bij 60 cm. De grootte van de vloeren in de toiletruimte en de badkamer is nog onbekend, daarom vragen wij een specialist die bij ons de ruimte kunnen afmeten.

Tegels zetten in keuken, hal en sanitaire ruimtes

In ons huis moet een tegelvloer gelegd worden in de keuken, de hal, technische ruimte, toilet, badkamer en toilet boven. De totale oppervlakte van de vloer zal ongeveer 90 m2 zijn. De tegels zijn al aanwezig, de overige materialen zal de vakman moeten regelen.

Betegelen van badkamers en toilet

Het gaat om 3 sanitaire ruimtes. 2 x een badkamer en 1 x een toilet. Totaal 47 m2, 2 hangtoiletten met een achterwand van 120 hoog. Een douchemuurtje van 130 hoog en 10 cm dik.

Vloeren en sanitaire ruimtes tegelen

Vloer 100 m2 tegelen met 30 * 60 tegels in wild verband badkamer 1 : 3 x 2 wanden 25 * 33 cm badkamer 2: 2 x 2 wanden 25 *33 cm wc : wanden 25 * 33

Plavuizen vloer leggen

Plavuizen leggen na egaliseren vloer in sanitaire ruimtes en keuken plus hal voor in totaal 70 m2. Plavuizen leveren we zelf aan.

Het betegelen van de badkamer: Op dit ...

Het betegelen van de badkamer: Op dit moment zijn onze sanitaire ruimtes nog 'ruw' zogezegd, en is er ook nog geen sanitar aanwezig. De vloertegels van de badkamer (60x60) zouden we graag in de specie gelegd willen hebben. (6m2) Daarnaast zouden we de wanden bij het bad en toilet in wildverband betegeld willen hebben met strookjes van 5x60, 10x60 en 15x60. (7m2) De rest van de wanden willen we graag betegeld hebben met 30x60. (28m2) In de badkamer zijn 2 wandjes van de inloopdouche en raampje waar we tegels graag hoek op hoek zouden willen hebben.