Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken

Reparatie enkele tegels in tegelvloer keuken

In onze keuken zijn enkele vloertegels gebarsten (6 - 8 stuks). Wij hebben nog hele tegels, en willen deze graag laten vervangen.

Tegel reparatie in toilet

Er is vanaf de achterkant door de tegel heen geboord tijdens het ophangen van een ketel door een installatiebedrijf. Het installatiebedrijf zal dit vergoeden, en ik wil hiervoor graag een nette oplossing, ik weet niet of het mogelijk is de tegel te vervangen, of dat er meerdere tegels voor moeten worden vervangen/het wandje opnieuw moet worden betegeld.

Reparatie van de badkamer wandtegels

De wandtegels van mijn badkamer zijn opgezwollen en zijn los aan het komen van de muur. De tegels zouden elk moment kunnen omvallen. In de bijlage heb ik enkele foto's bijgevoegd, hopelijk is het een beetje te zien. De opgezwollen oppervlakte is 3 meter bij 1,5 meter. Ik zoek een vakman die dit zou kunnen repareren.

Reparatie badkamer tegels

Door zetting van het huis zaten er al 15 jaar scheuren in 4 tegels van de badkamer. Dit was ons al jaren een ‘doorn in het oog’, vandaar dat ik dit weekend zelf de tegels er maar eens uit heb gebikt. Bij het bikken zijn helaas twee andere tegels beschadigd (de twee meest rechtse) zodat ik die er ook maar heb uitgebikt. Gelukkig hebben we nog voldoende tegels op voorraad. De tegels zitten aan beide kanten van een hoek van 90 graden en dienen onder 45 graden gezaagd te worden (alleen het randje met als het ware afgeslepen worden). Er was dus géén hoekprofiel, maar slechts een dunne voeg. Verder alleen dus lijmen en voegen.

Tegels op balkon vastzetten of vervangen

De tegels op het balkon raken los en een aantal voegen vertonen scheurtjes. Graag reparatie. Grootte balkon is 9,5 m2.

Reparatie tegels woonkamervloer

Ik heb een tegelvloer op de begane grond. Tegels van 60 x 60. Vanwege hijwerkzaamheden aan de A9 is er een tegel gebroken, en zitten er meer dan 30 los. Ik zou graag kosteloos vrijblijvend een offerte willen ontvangen van een erkend bedrijf voor het repareren van mijn vloer. Met de offerte moet ik dan richting Rijkswaterstaat. Wanneer er gerepareerd kan worden, is nog niet bekend.

Tegelrandje vervangen in badkamer

Tijdens het weghalen van de wasmachine is de tegelvloer beschadigd (zie foto's). Ik zou graag willen dat dit weer gerepareerd wordt. Ik zou graag eerst een offerte willen voor een inschatting van de kosten. De reparatie kan zo snel mogelijk daarna, in overleg, plaats vinden. Wij hebben geen tegels meer. Dus dat moet in overleg ook geregeld worden.

Reparatie tegels in badkamer

Na een lekkage in een leiding moeten er 2 tegels in de badkamer worden vervangen. We willen dit op zeer korte termijn gedaan hebben. We gaan 5 augustus verhuizen (naar de betreffende woning). De tegels zijn aanwezig.

Reparatie tegelwand toilet

De betegeling van de ombouw van het inbouwtoilet laat los aan de bovenkant. Blijkbaar zit er te weinig mortel achter die tegels. Aan de zijkant buigt er een tegel naar buiten en een tegel aan de voorkant idem dito. Die tegels (ca 3 of 4) zouden opnieuw gezet moeten worden. Reserve tegels zijn voldoende aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Marmara tegels met vloerverwarming repareren

Wij hebben Marmara tegels in de woonkamer met vloerverwarming en als wij in de woonkamer lopen, horen wij een klein beetje lawaai. Volgens mij zitten er een paar tegels los. Ik wil graag van jullie weten wat jullie kunnen doen aan deze situatie en hoeveel een reparatie kost? Zie bijgesloten foto.