Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van de badkamer wandtegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van de badkamer wandtegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van de badkamer wandtegels

Reparatie van de badkamer wandtegels

De wandtegels van mijn badkamer zijn opgezwollen en zijn los aan het komen van de muur. De tegels zouden elk moment kunnen omvallen. In de bijlage heb ik enkele foto's bijgevoegd, hopelijk is het een beetje te zien. De opgezwollen oppervlakte is 3 meter bij 1,5 meter. Ik zoek een vakman die dit zou kunnen repareren.

Reparatie badkamer tegels

Door zetting van het huis zaten er al 15 jaar scheuren in 4 tegels van de badkamer. Dit was ons al jaren een ‘doorn in het oog’, vandaar dat ik dit weekend zelf de tegels er maar eens uit heb gebikt. Bij het bikken zijn helaas twee andere tegels beschadigd (de twee meest rechtse) zodat ik die er ook maar heb uitgebikt. Gelukkig hebben we nog voldoende tegels op voorraad. De tegels zitten aan beide kanten van een hoek van 90 graden en dienen onder 45 graden gezaagd te worden (alleen het randje met als het ware afgeslepen worden). Er was dus géén hoekprofiel, maar slechts een dunne voeg. Verder alleen dus lijmen en voegen.

Tegelrandje vervangen in badkamer

Tijdens het weghalen van de wasmachine is de tegelvloer beschadigd (zie foto's). Ik zou graag willen dat dit weer gerepareerd wordt. Ik zou graag eerst een offerte willen voor een inschatting van de kosten. De reparatie kan zo snel mogelijk daarna, in overleg, plaats vinden. Wij hebben geen tegels meer. Dus dat moet in overleg ook geregeld worden.

Reparatie tegels in badkamer

Na een lekkage in een leiding moeten er 2 tegels in de badkamer worden vervangen. We willen dit op zeer korte termijn gedaan hebben. We gaan 5 augustus verhuizen (naar de betreffende woning). De tegels zijn aanwezig.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

In de douchecabine zijn de voegen loskomen te zitten en zal deze opnieuw gevoegd moeten worden. De cabine is 90 x 90 cm en betegeld tot het plafond. Graag met spoed reparatie in verband met lekkage.

Vloertegels repareren

Reparatie vloertegels in badkamer (douche) vanwege lekkage, tegels zijn verwijderd en nieuwe tegels aanwezig

Tegels in de badkamer repareren

4 tegels in badkamers zijn los. Er zit vocht onder. Graag reparatie uitvoeren. De tegels zijn heel. Alleen voegen erom heen zijn gedeeltelijk weg.

Badkamer voegen en kitwerk vernieuwen

De voegen en het kitwerk in onze badkamer zijn nodig aan vervanging toe. In de muren zitten namelijk scheuren in de voegen en het kitwerk is weggerot waardoor water door de muur naar de andere kamer komt. Ook zouden we graag de vloer doen, 1 of 2 tegels liggen volgens de bouwkundige keuring 'los' (ze bewegen niet of nauwelijks maar klinken hol) wat we graag gemaakt willen hebben, waarbij ook de voegen aan reparatie toe zijn. Onder de vloer ligt overigens vloerverwarming. Graag zouden we een vakman/-vrouw inhuren zodat het er zowel weer mooi uitziet als waterdicht is. Het gaat voornamelijk om het gebied bij de douche: - Rechter muur is 2. 15 meter breed (plafond: 2. 25 meter hoog); - Muur waar douchekop zit tot aan wc is 1 meter breed; - Totale vloeroppervlakte: 2.15 x 1.60 meter; - Bij het bad zit nog 1 kitrand van 0.80 meter die moet worden vernieuwd. Alvast bedankt voor uw reactie! Met vriendelijke groet.

Badkamervloer opnieuw voegen

Per 20 mei aanstaande verhuizen wij naar een woning in Groningen. In de badkamer is het voegwerk op de vloer van de douche uitgesleten/ weggespoeld. Dit dient vervangen te worden. Graag ontvang ik uw offerte voor deze reparatie (opp. Zal bij benadering 1,5 bij 1,5 meter zijn).

Tegelwerk in de badkamer repareren

Er is een lekkage geconstateerd in de voegen in de douche. Bij het zoeken naar een eventueel lek is 1 tegel beschadigd. Ik heb wel een extra tegel die voor de reparatie daarvan gebruikt kan worden.