Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie tegels badkamer 6 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie tegels badkamer 6 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie tegels badkamer 6 m2

Renovatie tegels badkamer 6 m2

Op 11 december hebben wij een oude badkamer die wij willen renoveren. Het plan is om dit voor een deel zelf te doen (tegels verwijderen we zelf), maar de nieuwe tegels willen wij laten leggen. Het gaat om ongeveer 6 m2.

Tegelzetten bij badkamerproject

Badkamer renovatie Vloertegelwerk 2,5 m2, 60 x 30 cm. Wandtegelwerk 3,5 m2, 30 x 25 cm. Tegels, lijm en voegmiddel reeds in mijn bezit.

Keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing

Ik heb een nieuwe woning gekocht en ik ben op zoek naar iemand die mijn keuken (geschat 3 bij 4) kan renoveren dmv te betegelen (tegels koop ik). Er moet ook elektra aangelegd worden en leidingen verlegd worden. Ik overweeg ook om een compleet nieuwe keuken te plaatsen dus ik zou graag nog een aparte offerte willen ontvangen met de kosten daarvan.

Tegel renovatie

Zie foto's van de huidige situatie en voorbeelden van de te leggen tegels (reeds besteld). De kurkvloer verwijderen wij uit de hal en bijkeuken. In het toilet liggen nog tegels die verwijdert moeten worden. We moeten even kijken of dit ons zelf lukt of dat dit het beste meegenomen kan worden in de klus. In de hal en toilet (totaal +/- 4.3 m2) komt het tegelpatroon (20 x 20 cm) te liggen. De tegels zullen zonder drempel onder de deur door lopen. De tegel moet onder de deurpost naar de woonkamer (links op de foto) aansluiten op de houten vloer die daar zal liggen. In de bijkeuken (+/- 4.2 m2) komt de zwarte tegel te liggen (20 x 20 cm). De verwachte levertijd van de tegels is uiterlijk 13 mei. Dus het liefst zouden we de tweede helft van mei de klus laten doen.

Tegels in de badkamer zetten

Het gaat om een eenvoudige cosmetische renovatie van de badkamer. De gehele badkamer graag betegelen, zodat het er weer strak uitziet. Nu is het een ratjetoe aan verschillende tegels op de vloer en de wand. De vloer bestaat uit een granito bak met voorgevormde douche bak. Graag afwerken met afvoergoot voor de douch en de wanden betegeld met aansluitpunten voor sanitair. De vloer is 5 m2 en de wanden 16 m2.

Renovatie WC betegelen

Graag willen wij het toilet renoveren. De wanden en vloer opnieuw betegelen en een nieuw zwevend toilet plaatsen. Op de vloer en de achterwand, tot aan het plafond, komen grijze stroken 597 x 47 x 12 mm op de resterende 2 wanden witte tegels 500 x 200 x 11 mm. De bestaande wandtegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen, totale oppervlakte ongeveer 13,5 m2. Op dit moment zijn de wanden tot de helft betegeld en dienen tot aan het plafond te worden betegeld.

Douchewand aftegelen, voegen en randen kitten

Ik wil graag de inloop douche met spoed af laten maken door een erkende tegelzetter die garantie biedt op het werk. Wij zijn onze woning verkoopklaar aan het maken en deze is verbouwd. Vanwege een juridisch geschil dat al 5 maanden loopt, ligt de renovatie van de badkamer stil, net voordat deze af is gemaakt. Wij willen deze nu met enige spoed laten afmaken door een erkende vakman zodat de flat in de verkoop kan. Er moet nog 2 m² worden betegeld met tegels van 60 x 30 cm en 3 wandtegels moeten gecorrigeerd worden. Verder moet er 8 m² worden gevoegd gevoegd, de randen gekit en de stortdouche en kraan gemonteerd. Ik hoop echt dat u volgende week nog een gaatje in de agenda heeft om dit te verzorgen.

Toilet betegelen

Wij willen onze toiletruimte na renovatie graag laten betegelen. De oude tegels zijn er al uit en het nieuwe toilet is al ingebouwd. We hebben in totaal 9 m² tegels gekocht. Het gaat om vloertegels van 15.50 x 62 cm en wandtegels van 20 x 40 cm. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier binnenkort tijd voor hebben.

Badkamervloer tegelen over bestaande tegels

Ik wil graag 4 m2 badkamervloer laten betegelen met eventueel een renovatie put. Tegels zijn aanwezig. Er liggen nu tegels, wellicht dat het overheen kan. De tegels die ik heb gekocht zijn 30 bij 60 cm.

Tegels zetten in de bijkeuken

Wij hebben wat tegels over na een renovatie in onze badkamer enkele jaren geleden. Wij willen die graag in onze bijkeuken laten leggen. Het gaat om een kleine ruimte van ongeveer 2 x 3 meter. Het gaat om grote tegels. We weten niet of er voldoende tegels zijn, dat moet even bekeken worden. Wij ontvangen graag een offerte.