Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plavuizen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plavuizen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plavuizen vervangen

Plavuizen vervangen

In onze keuken, hal en toilet liggen oude plavuizen (20 x 20 cm). In totaal gaat het om ongeveer 25 m2. We willen deze vervangen door nog aan te schaffen nieuwe plavuizen. Het toilet hangt en staat dus niet in de weg. In eerste instantie willen we graag een globale inschatting van de kosten.

Tegelvloer in rijtjeshuis vervangen

Glasplaat van de oven is stuk gesprongen waardoor de vloer beschadigd is. Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen met door mij aan te schaffen plavuizen. Deze zijn direct leverbaar. De oude tegels moeten er eerst uit. Er ligt vloer verwarming onder dus dat moet wel voorzichtig gebeuren. Het gaat om 43 m2. De verzekering zal de kosten dekken, daar moet dus eerst een offerte voor gemaakt worden.

Plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen

Ik wil graag nieuwe plavuizen vloer op de benedenverdieping van onze woning. Onder de bestaande plavuizenvloer zit vloerverwarming die het nog goed doet. Graag ontvangen wij een prijs voor slopen en opnieuw leggen plavuizen met behoud van bestaande vloerverwarming of vernieuwing er van. Krijgen tegelijk graag suggestie hoe vervanging kan plaatsvinden omdat wij gewoon op de benedenverdieping leven. Graag krijgen wij ook suggesties voor type plavuis. Kan wat ons betreft in de offerte meelopen. We spreken over ongeveer 52 m2 netto vloeroppervlak.

Tegelvloer vervangen

Ik heb een plavuizen vloer die in de dekvloer van 8 cm liggen. Deze wil ik verwijderen en een nieuwe tegelvloer terug leggen. Hiervoor wil ik tegels van 60 bij 60 cm gebruiken. Er is geen vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 65 m2 met wel wat lastige hoekjes zoals toilet, bij keuken hal. De wand tegels in de toilet en bij keuken moeten heel blijven. Het puin moet ook worden afgevoerd. Een tekening kan ik per mail toesturen. Een andere klus is de badkamer slopen. Deze is 3 x 3 meter en alles moet er uit. Hier ontvang ik graag separaat een offerte voor.

Badkamer betegelen

Ik wil graag dat de bestaande tegels in mijn badkamer worden verwijderd en dat deze dan vervangen worden door plavuizen. De afmetingen van de plavuizen zijn nog niet bekend. De badkamer is ongeveer 4 vierkante meter.

Massief houten vloer vervangen door plavuizen na waterschade

Wij hebben in onze keuken een massief houten vloer van ongeveer 6 m² die op een betonvloer ligt. De houten vloer is door waterschade bol gaan staan en we willen die laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen we er plavuizen laten leggen. De houten vloer loopt door in de woonkamer, maar kan vanaf het keukenmuurtje worden vervangen. Zie de bijlage voor het inmeet advies van Kwantum (zij verkopen geen plavuizen dus daarom laten we dit niet door Kwantum doen). Wij zijn nu op zoek naar een allround vakman die voor ons de oude vloer met het juiste gereedschap kan verwijderen. Daarna willen we antraciet vloertegels uit het Gamma-assortiment laten leveren en plaatsen. We willen de klus graag binnen een maand laten verzorgen en ontvangen daarvoor uw offerte. We zullen die ook gebruiken voor onze verzekeringsclaim.

Kapotte plavuizen repareren of vervangen

Ik heb beneden in mijn maisonnette al 29 jaar een plavuizenvloer liggen op een betonnen ondervloer zonder vloerverwarming. Tot mijn verbazing zijn er ineens 6 tegels omhoog gaan staan en beschadigd, hetgeen met flink lawaai gepaard ging. Ik wil laten bekijken hoe dit weer hersteld kan worden en wil ook weten wat de oorzaak is. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte. Ik ga even in de schuur kijken of ik nog reservetegels heb liggen.

Tegelvloer met schade herstellen

In de keuken van onze zaak is een spit van 10 kg gevallen en nu zijn er een aantal plavuizen/ tegels gebroken en we hebben hier geen reserve van. Ook zijn de voegen deels eruit. Het gaat om een kleine 3 vierkante meter. Is dit te herstellen? Zo niet wat zijn de kosten om het geheel te vervangen, dit gaat om ongeveer 30 tot 40 vierkante meter?

Beschadigde tegels herstellen of vervangen

Wij hebben in onze winkel een spit die gevallen is op de plavuizen vloer en nu zijn er tegels gebroken en er missen stukjes uit de tegels en ook de voeg is er uit. Elders komt de vloer omhoog. Ik wil graag verzekeringstechnisch weten of dit vervangen moet worden, zo ja, wat hiervoor de kosten zijn? Is er iemand die deze offerte voor mij kan opmaken?

Kapotte plavuizen vervangen

Er zijn in de woonkamer 2 gescheurde plavuizen van 60 x 60 cm die vervangen moeten worden. Dit betreft de gesneden tegels op een vloer met vloerverwarming. Nieuwe tegels zijn aanwezig, voegsel niet. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius