Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plateau van openhaard betegelen over oude tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plateau van openhaard betegelen over oude tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plateau van openhaard betegelen over oude tegels

Plateau van openhaard betegelen over oude tegels

Ik wil graag nieuwe tegels laten plaatsen op het plateau rondom de open haard. Aan de zijkant is er nu een metalen rand aanwezig, hier zou ik ook graag tegels tegen aan willen laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 3 m2.

Plateau openhaard

De openhaard krijgt een opknapbeurt. Het metselwerk is reeds gladgestuukt. Over de oude tegels/plavuizen willen wij nieuwe gelegd hebben. Tegels zijn reeds aangeschaft, maar het zelf snijden en leggen is voor ons te specialistisch. De openhaardpartij staat op een plateau van 140 x 80 cm. De tegels zijn wat groter, ik denk 40 x 20 cm. Ik heb de tegels al in huis.

Mijn openhaard plateau zou betegeld ...

Mijn openhaard plateau zou betegeld moeten worden met kiezelmoziek. Nu heb ik er TE weinig verstand van om het zelf te doen. Graag zou ik hiervoor een tegelzetter willen inhuren. Ik kan van de te betegelen oppervlakte een foto mailen.