Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuursteen zetten op keukenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuursteen zetten op keukenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuursteen zetten op keukenmuur

Natuursteen zetten op keukenmuur

We willen de muur in de keuken vanaf het keukenblad tot 45 cm omhoog tegelen. Tegels zijn besteld en tzt aanwezig. Betreft wandtegel marmer Bianco Carrara Venato wit grijs 305 x 76 x 10 mm mat gezoet. Het liefste in visgraat maar lengte kan ook. Over de gehele Lengte aanrechtblad betreft ongeveer 6,5 meter lengte en 3,5 m2. Graag een prijs voor het zetten van de tegels inclusief eigen materiaal (voegwerk, e.o. strips?). Bij voorkeur zetten aankomende week rond 10 april. Tijd en dag flexibel.

Laperto vloer opknappen

We zouden graag enige informatie willen over de onderhoud van onze Laperto vloer. Wij hebben een natuursteen vloer, (Laperto) is 15 jaar geleden gelegd, nu willen we hem graag laten behandelen zodat hij weer mooi is. Het gaat om een woonkamer, keuken, hal en toiletruimte met wandcloset. De totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Ik wil de vloer graag licht laten opschuren en daarna in een harde was/wax laten zetten.

Tegels zetten op grindvloer dichte structuur en geheel egaal

45m2 ruimte. Huidige ondergrond is een grindvloer welke een dichte structuur heeft en weke geheel egaal is. Ik wil hierop een tegelvloer plaatsen welke waarschijnlijk van natuursteen zal zijn. Tegels heb ik nog niet, dit kan in overleg. Gaat in eerste instantie om het leggen.

Willen tegels laten zetten met ...

Willen tegels laten zetten met vloerverwarming op de vloer in de woonkamer die in totaal 35 km2 totaal is. Willen natuursteen of graniet laten plaatsen. Graag een offerte voor deze opdracht.

Ik heb besteld natuursteen Paradiso ...

Ik heb besteld natuursteen Paradiso Bash, in 61x30.5 lengte maat. Ik heb een nieuwbouw woning gekocht en die wordt in week 16 2008 opgeleverd. Ik zou graag in mijn hal/bergruimte (Begane grond),gang,woonkamer en keuken (1ste verdieping) deze tegels willen laten zetten. In de woonkamer, gangpad en keuken (dus niet op de Begane grond) wil ik ook graag vloerverwarming als bij-verwarming hebben. Het gaat totaal om ongveer 85 vierkante meters in totaal. Voor de vloerverwarming wil ik ingefreesde verwarmings buizen hebben die op de stadsverwarming aangesloten moet worden. Graag offerte van totale kosten + materiaal van de vloerverwarming.

Wij zoeken tussen nu en eind april ...

Wij zoeken tussen nu en eind april iemand die ervaren is met het zetten van natuursteen, voor een nieuwbouww. te Berkel en Rodenrijs. Het gaat om ca. 50 m2 wand en 40m2 vloer. Materiaal: Bianco Perlino marmer, Belgisch Hardsteen en Bisazza mozaiek ( alleen voor wand in badkamer ) Het gaat om de wanden en vloeren van hal, 2 badkamers, 2 toiletten, vloer in keuken. Tegels 1 cm dik, gekalibreerd. 1e klas kwaliteit. ( mooi glad ) te verlijmen Heeft u op korte termijn ruimte voor een mooie specialistische klus, dan ontvangen graag spoedig uw offere.

Ik wil graag grote tegels (ong. 30x 20 ...

Ik wil graag grote tegels (ong. 30x 20 cm, natuursteen, zonder glazuur) op achterwand van mijn keuken laten zetten (vanaf aanrecht tot plafond, volle breedte keuken, in totaal 7 m2. Hoeveel zou dit ongeveer kosten, qua werkloon? vg, Heidi Brethouwer