Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Natuursteen vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: natuursteen vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: natuursteen vloer leggen

Keukenvloer betegelen

Keuken en bijkeuken vloer moeten betegeld worden. In totaal 6 vierkante meter. Ik heb zelf de tegels ( geen natuursteen ). Ik woon in een flat op de 2e etage ( lift aanwezig )

Keralite tegels leggen

De bestaande vloer met natuursteen tegels, gelegd in de specie egaliseren. Daarna een nieuwe tegelvloer leggen met keralit tegels 50 x 100 cm 5,5 mm dikte. Betreft een oppervlak van ongeveer 80-85 m2.

Natuursteen vloer leggen

Het gaat om het leggen van een natuurstenen vloer van circa 65 m2. De platen zijn 50 cm bij 60-100 cm. Dikte 18-20 mm. Indiase gele Zandsteen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden, er ligt nu een cementdekvloer.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Leisteen vloer met plinten in een nieuwbouwwoning leggen

Na de oplevering van onze nieuwbouwwoning willen wij daar graag in week 32 of 33 op de begane grond een natuursteen vloer met plinten laten leggen. Het gaat om 60 m² Mustang Black leisteen van 60 x 60 x 1 cm en om 32 meter plinten van 60 x 7 x 1 meter. Alle materialen inclusief de benodigde lijm en voegmiddelen hebben we hier al aanwezig. We ontvangen graag uw offerte.

Natuursteen tegels op de begane grond verwijderen

Er ligt in huis een natuurstenen vloer gelegd in cement. Onder die vloer zit een betonvloer met vloerverwarming. Graag zou ik die vloer verwijderd hebben, vloerverwarming niet. De oppervlakte is 46 m2 woonkamer, 18 m2 keuken en 10 m2 hal. Het puin dient ook afgevoerd te worden.

Natuursteen of keramiektegels leggen in het appartement

Graag wil ik in een nieuw te betrekken appartement natuursteentegels of keramiek tegels laten leggen. Bij voorkeur de tegels ook geleverd door degene die ze gaat leggen. Het gaat om een volledige aflevering incluis alles wat benodigd is. De vloer is voorzien van vloerverwarming en reeds zwevend voor de geluidsoverlast. Het gaat om de woonkamer/keuken, hal en slaapkamer. Alles bij elkaar ongeveer 60 m2. De kleurstelling weet ik nog niet, wel een lichte kleur. De appartementen worden omstreeks maart 2017 opgeleverd. Inmeetdatum zal eerder liggen. Het gaat om een indruk te krijgen van het totale pakket, leggen en tegels. De tegels afmeting is bij voorkeur 60 x 60 cm. Als bijlage de plattegrond van het appartement. Begin volgend jaar kan er pas gekeken worden.

Badkamervloer opnieuw tegelen

Mijn badkamer is gerenoveerd door een beunhaas met alle gevolgen van dien. De nieuw gelegde vloer ligt helemaal los en er zit water onder. De oude vloer moet eruit gehaald worden en daar waar mogelijk willen wij de tegels hergebruiken. Er liggen antraciet natuursteen tegels met een maat van 60 x 60 cm. Er liggen er in totaal 13. De afmeting van de badkamer is 2 x 2.40 meter. Wat zouden de kosten zijn?

Voegen vervangen van een natuursteen vloer

Het vervangen van loszittende voegen op diverse plaatsen op de buitenvloer van leisteen. Het gaat in totaal om ongeveer 70 m2. De tegels zijn 40 x 40 cm met een voeg van 4/6 mm. Het is een buitenterras in Gemert.

Appartement betegelen

Ik zoek iemand die het tegelwerk in ons appartement wil doen. Het gaat om ongeveer 20 m2. De vloertegels zijn 60 x 60 x 1.50 graniet (natuursteen). De ondergrond is beton en een stukje waar tegels gezeten hebben. Het kleine stuk moet geëgaliseerd worden. Ook de vloer van de badkamer egaliseren. En ongeveer 30 m2 wandtegels van 10 x 10 x 1 marmer (natuursteen). De wanden zijn gestucte wanden en een klein stukje plaatmateriaal. De tegels zijn al in huis.