Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muurtje betegelen in toilet ruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muurtje betegelen in toilet ruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muurtje betegelen in toilet ruimte

Muurtje betegelen in toilet ruimte

Toiletruimte, met nette tegels erop waar ik andere tegels op wil zetten 7 m2.

Toilet betegelen

Ik wil graag tegels laten zetten in de wc op de grond en aan de wanden. Oude tegels zijn al verwijderd, behalve achter het hangtoilet zelf. Hier moet ook nog een nieuwe gipsplaat achter komen (oude is verwijderd). Muren zijn vlak, maar niet voorbewerkt met een primer. WC is 0,85 x 2,48 m (korte wand) en 1,175 m bij 2,48 m (lange wand). Muurtje achter hangtoilet is 1,21 x 0,86 m. Muur daarboven 1,27 x 0,86 m. Achter het hangtoilet zelf komen kleine mozaïektegeltjes (Spirit Musk Mozaiek) 0,30 x 0,30 m. Voor de muur daarboven en de andere muren heb ik een witte keramische tegel (Snow white) 0,60 x 0,30 m. Keramische vloertegel (Spirit Musk) = 0,60 x 0,20 m. Ik heb geen tegellijm aangeschaft.

Badkamer betegelen incl. muurtje plaatsen in badkamer

Ik wil de badkamer renoveren. De badcabine moet er uit en er komt een muurtje voor in de plaats. Vloer is 4 m2, gelegd met tegels van 60 x 60 cm. Muren (inclusief muurtje) is 19 m2 met tegels van 60 x 30 cm. Het muurtje moet 1. 20 meter lang. 2 meter hoog. worden met: 40 cm cellen betonblok (inclusief betegelen) - 2 rijen glastegels - 40 cm cellen betonblok (inclusief betegelen). Er kan over de oude tegels betegeld worden. Badcabine, radiator en wastafel worden verwijderd.

Badkamer en WC betegelen

De badkamer en de wc moeten opnieuw betegeld worden en de leidingen omleggen en er moet een muurtje uitgehaald worden, degene die het zou doen is opgenomen in het ziekenhuis en we krijgen 16 oktober de sleutel al. Het sanitair wordt geregeld door mijn man. De afmetingen staan in de bijlage.

Toilet betegelen

Ik wil graag een offerte aanvragen aangaande het leggen van tegels in het toilet bij mij thuis (vloer en muur tegels). Ook moet het reservoir van het hang toilet weg worden gewerkt (Muurtje? Of gipsplaat?). Ook is er een vensterbank betegeld dat nog gevoegd moet worden. Eventueel nog een klein vensterbank plaatsen aan de buitenkant van een nieuwe raam. GRAAG ZO SNEL MOGELIJK!!

Spatwand in keuken betegelen

Ik wil graag mijn spatwand van de keuken laten betegelen. Het gaat om maximaal 5 m2, en omvat de wanden (tot ongeveer 20 cm onder de afzuigkap) boven het keukenblok, wat doorloopt tot achter het vrijstaande fornuis en een deel van het kleine muurtje links van het fornuis. Zie foto. Ik heb lijm, voegmiddel, gereedschap (behalve een tegelsnijder) en 5 m2 tegels (7.5 x 15 cm) al in huis.

Badkamer en toilet betegelen

Totaal: 22 m2 13 m2 met tegels van 20 x 20 cm * muurtje badkamer * 2 x hangend toilet 1 daarvan over betegelen en de muur er tegen over betegelen. 1 moet ook nog weggewerkt worden en daarna betegeld. 9 m2 met tegels van 70 x 70 vloer badkamer 1 x maal een tegel van VT Wonen Douchetegel XXL 135 x 90 cm

Muurtje van glasblokken verwijderen en ruimte tegelen

Bestaande doucheruimte gereed maken voor betegelen. Dat wil zeggen: Bestaande muur van glasblokken verwijderen en afvoeren. Ruimte betegelen tot 180 cm en boven de tegels witten. Badmeubeltje plaatsen. Bestelde tegels bij Gamma ophalen en naar werkplek brengen. En verder de benodigde werkzaamheden om klus af te maken. Betreft 24 m2 tegelwerk.

Badkamer met vloer- en wandtegels betegelen

De gehele badkamer betegelen. Vloer- en wandtegels: twee wanden zijn 2 meter breed x 2.5 meter hoog, schuine wanden. Badcel van 80 x 1.90 meter, 2x. Ook een muurtje van 1.40 meter x 1.60 meter hoog. De vloer van 5 m2 ongeveer.

Muurtje achter de wastafel betegelen

Ik zou graag een klein muurtje van 1.20 meter bij 50 cm met mozaïek betegeld hebben. Maar het muurtje moet eerst 1.50 cm opgedikt worden. Aangezien het inbouwdeel iets ver uit de muur is geplaatst waardoor we niet konden afmonteren. Mozaïek, lijm en hoek tegel afwerk profiel zijn al aanwezig.

Partners

Partners van Casius