Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muren van keuken tegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muren van keuken tegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muren van keuken tegelen

Tegel zetten

Het gaat om 5 M2 tegels zetten in de keuken de nieuwe keuken word t week 9 geplaatst Voor die tijd. Week 7 12 februari wordt de oude keuken verwijderd en de muren en plafond gestuct daarna kunnen de tegels gezet worden heb. De tegels gekomen van tvformat 7,5x15 la Porta. Kent en ongeveer 6 misschien 7 tegels met decor (text) gaat om achterwanden van de keuken en een gedeelte onder. Het raam raam is Aan oostzijde

Muren van keuken tegelen

Wij willen de muren van onze keuken laten betegelen. De globale oppervlakte bedraagt 2,6 m2. Dit willen we op korte termijn laten doen. Het gaat hier om het tegelen van een nieuwbouw woning. Het is een hoekkeuken. Twee betonnen muren en 1 gipsmuur.

Keukenvloer en -wanden betegelen

In de loop van augustus wordt onze nieuwe keuken hier afgeleverd. We hebben een royale eetkeuken van 20 m². We willen daar nieuwe donkere vloertegels laten leggen van 40 x 40 of 50 x 50 cm op de betonnen ondergrond. Verder willen we alle wanden, behalve boven het aanrechtblad, laten betegelen met witte tegels van 15 x 15 cm. Dat gaat om ongeveer 30 m². Wij zorgen ervoor dat alle muren kaal zijn, er zit nu tegelboard op. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier in augustus of begin september tijd voor hebben.

Tegelwerk in de keuken, badkamer en WC

Ik wil mijn keuken de muren laten betegelen, in de badkamer de muren en de vloer, in de toiletruimte de vloer en de muur laten betegelen. Toiletpot laten plaatsen, een vrijstaande badkuip plaatsen + aansluiten. Aanrechtblad met inbouwkookplaat en een fornuis + wasbak plaatsen met kraan laten aansluiten. Ik wil graag een offerte.

Klein stukje tegelwerk in de keuken

Wij hebben in oktober een mooie nieuwe keuken laten plaatsen en de muren af laten werken met spagtelputz. Het spagtelputz is helaas niet zo netjes gedaan en daarom willen wij nu tegeltjes laten plaatsen achter de kookplaat en gootsteen, dit is een strook van ongeveer 3 meter breed en 1 meter hoog. Vraag kan dit over de spagtelputz heen?

Wanden en vloer van een woning betegelen

Wij willen graag de vloer in de keuken, toilet en badkamer betegelt hebben, en in de toilet en badkamer willen wij ook de muren laten betegelen. De afmetingen zijn: Keuken: 4.10 x 1.90 meter. Badkamer: 2.00 x 1.70 meter. Toilet: onbekend. Wij willen als vloertegels tegels van 60 bij 60 centimeter en de wand tegels weten wij nog niet. Tegels zijn nog niet aanwezig.

Keuken laten betegelen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het betegelen van mijn keuken. Ik heb daarvoor tegels gekocht van 30 x 60 cm. Ook het voegmiddel is aanwezig, de lijm laat ik graag meebrengen. Het betreft 4 muren van respectievelijk 150 x 65 cm, 60 x 265 cm, 60 x 25 cm, 12 x 235 cm (strookje boven het aanrecht) en een stukje van 75 x 90 cm bij de afzuigkap. Er moeten 4 gaten worden gemaakt voor stopcontacten. Het gaat om ongeveer 3.70 m² tegelwerk. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keukenmuren betegelen

Ik wil graag deze week mijn keuken laten betegelen. Het gaat in totaal om 3.50 m2 verspreid over 2 muren. De keuken wordt maandag gezet en onze tegelzetter heeft op het laatste moment afgezegd. We zouden graag woensdag of donderdag de muren betegeld hebben.

Laminaat op de begane grond vervangen door tegelwerk

Ik heb wateroverlast gehad en wil nu de laminaatvloer in mijn keuken, woonkamer en hal laten vervangen door een tegelvloer. Het gaat om ongeveer 25 m². Ik ga graag even met de tegelzetter in gesprek over de best passende tegelmaat. De laminaatvloer moet worden verwijderd en afgevoerd. Ook moeten er enkele kasten in de woonkamer en keuken worden verwijderd om de tegels te kunnen leggen. Ik wil ook een tegelplint langs de muren. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw aanbieding voor de tegels en de montage. Dit is overigens geen verzekeringswerk.

Tegels in de keuken vervangen

8 tegels in de keuken moeten vervangen worden, reserve tegels zijn aanwezig. Ook wil ik graag het plafond en de muren van de kleine keuken laten schilderen.