Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Marmeren vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: marmeren vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: marmeren vloer leggen

Betegelen van marmeren vloer en wanden

Ik wil graag mijn eetkamer met marmer betegelen en ook een deel van de muur. Grond oppervlakte is ongeveer 16 vierkante meter. 3 muren met 1.5 meter van de grond ook betegelen. Let op het is een houten ondergrond.

Marmeren vloer leggen

Ik wil ongeveer 15 a 17 m2 laten leggen in de hal en keuken. Het gaat om marmeren tegels. Een deel van de hal volgens mij 2,5 m2 is al met marmer gelegd. Deze tegels zijn 52 bij 52 cm groot en dienen op maat gemaakt te worden van de nieuwe tegels die ik ga aankopen. De nieuwe tegels hebben een afmeting van 45 bij 45 cm. Kunt u vrijblijvend langs komen om de vloer in te meten en aan te geven wat de kosten hiervan zijn?

Marmeren vloer opknappen

Op de begane grond in onze woning liggen 55 m² marmeren vloertegels. De tegels liggen in de woonkamer, een zijkamer, in de keuken, hal en toiletruimte. De vloer is dof geworden en is niet goed schoon te krijgen. Ik wil de vloer graag laten beoordelen en mij laten adviseren hoe die kan worden opgeknapt. Ik hoor graag wat daarvoor de kosten zijn.

Keramische tegels leggen

Het gaat om het leggen van keramiek tegels van het formaat 30 x 120 cm over een marmeren vloer voorzien van vloerverwarming. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 110 m2en is opgedeeld in 4 nagenoeg rechte ruimtes: Kantoor: 16 m2 Hal en toilet: 10 m2 Woonkamer: 54 m2 Keuken: 27 m2 De ruimtes zijn allemaal rechtstreeks met elkaar verbonden.

Badkamer betegelen

Ik wil de wanden en vloer in onze badkamer graag opnieuw laten betegelen, over de oude tegels heen. Ik koop daarvoor marmeren tegels van 20 x 20 cm en mozaïek strips van 15 cm hoog. Het gaat om een vloer van 3,5 m² en wanden van 12,5 en van 6,5 m². Ik zal zelf de tegels kopen. Ik hoor graag wat de kosten voor de arbeid zijn.

Prijs voor leggen van marmeren tegels

Ik wil de vloer van de hal, woonkamer en keuken veranderen. Er moeten marmer tegels van 40 cm bij 40 cm bij 2 cm voor een oppervlak van 41 vierkante meter komen. De woning waar het om gaat is niet mijn woning. Ik moet deze nog kopen.

Marmeren vloer leggen

Wij wonen in leidsche rijn centrum. Wij willen onze kleine hal (4. 5m2) laten egaliseren en betegelen met marmer (zonder voeg). Gezien de aard van het natuursteen en het feit dat de vloer hoger ligt dan de entree, moet er heel secuur te werk gegaan worden. Wij horen graag snel van je! Ook als je niet kan! Hartelijke

Marmer vloer verwijderen

40m2 of Marble floor in the house on the ground floor Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van 40 m2 marmeren vloer. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden.

Vloertegels laten aanleggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen. Het gaat om 60 m2. De tegels zijn 60 bij 60 cm. De vloer moet eerst geëgaliseerd worden. Het gaat om de woonkamer en de keuken. Het gaat om hoogglans marmeren tegels.

Marmeren vloer in de WC leggen

WC vloer betegelen (1 meter x 0.90 meter) met stroken van marmer, zodat dit 1 geheel wordt met de bestaande vloer die in de gang ligt. In de gang moet 1 korte tegel vervangen worden door een langere zodat deze mooi doorloopt in de WC. De stroken marmer hebben wij in ons bezit. De huidige drempel komt te vervallen. De vakman zorgt voor de juiste lijm en dat de vloer mooi waterpas gelegd wordt. De opdrachtgever woont in Houten.