Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leistenen vloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leistenen vloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leistenen vloer leggen

Leistenen vloer leggen

Voor een nieuwbouwbungalow zoeken we iemand die een vloer wil leggen met leistenen tegels in diverse ruimtes. Ze zijn van langwerpig formaat, waarschijnlijk 60 cm x 80 cm in de kleur taupe. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. De periode wanneer we willen beginnen is mei 2020. Tegels moeten nog besteld worden en dit zou ik graag in onderling overleg willen doen.

Robuuste leisteen vloer laten leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van een leistenen vloer van 2 cm dik in verschillende groottes, zie foto van de vloer zoals deze in de winkel lag. Het gaat om een oppervlak van 25 m2.

Tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen

Wij hebben een tegelvloer van ongeveer 70 m² en willen daar een nieuwe leistenen vloer overheen laten leggen. Wij zullen hiervoor zelf tegels aanschaffen, de maat is nog nader te bepalen. Lijm en voegmiddelen kan de vakman leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.

Leisteen vloer verwijderen

Plusminus 70 m2 meter leistenen vloer verwijderen. De tegels liggen verlijmd. We zijn er wel aan begonnen maar het lukt ons niet. Onder de vloer ligt vloerverwarming. De vloerverwarming moet blijven.

Leistenen vloer laten leggen

Het betreft het verlijmen van 100 m2 leistenenvloer, inclusief plinten en lijm. De ondergrond is een cementdekvloer.

Vloer van leisteen verwijderen

Leistenen vloer verwijderen (verlijmd). Betreft ongeveer 65 m2. Betreft de gang en de woonkamer. We hebben zelf een container.

Leisteen vloer verwijderen

Vloerverwarming in cementvloer gelegd en 14 dagen uitgehard. Daarboven zijn de leistenen in het cement gelegd. Vloerverwarming moet worden behouden. Kunt u dit uitvoeren en wat is uw prijs?

Leisteen leggen op een vloer met vloerverwarming

Wij hebben een nieuwe woning gekocht waarin een grindvloer met vloerverwarming ligt. Wij zouden graag de mogelijkheden en kosten bespreken om hierover heen een vloer van leisteen te leggen. Het gaat om de hal van 6 m2 en de woonkamer van ongeveer 50 m2. Ook willen wij graag 14 meter leisteen plint laten plaatsen. Wij hebben de leistenen al zelf gekocht, wat gaat de uitvoering kosten? Wij krijgen 24 maart de sleutel van deze woning.

Leistenen vloer laten leggen

Wij willen graag een leistenen vloer van in totaal 45 m² laten leggen in onze keuken, eetkamer, toilet en in een washok. Er ligt nu een siergrindvloer in met vloerverwarming. Er moeten ook 3 deuren worden ingekort. Wij kopen zelf het leisteen. De maat is 150 x 25 cm. Wij ontvangen graag een offerte voor de legkosten.

Leistenen vloer laten leggen

Wij zoeken iemand die tegen scherp tarief onze Noors leistenen vloer (breukruw) wil leggen. Moet hier veel ervaring in hebben, De ruimte is rechthoekig en ongeveer 18m2 groot. Het betreft delen variërend in dikte van 1 a 2 cm. De leistenen zijn 2e hands maar wel schoongemaakt van lijmresten/specie ed. Zie voorbeeld foto van de tegels hoe het zou moeten worden gelegd.