Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat vervangen door tegelvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat vervangen door tegelvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat vervangen door tegelvloer

Laminaat vervangen door tegelvloer

Ik wil zo spoedig mogelijk de vloer laten betegelen. In de woonkamer, het gaat om ongeveer 32 m2. De stenen tegels van ongeveer 60x20 cm verzorg ik zelf. Het huidige laminaat moet eerst verwijderd en afgevoerd worden door de vakman.

Tegelwerk in de badkamer vernieuwen

Vanwege een vochtprobleem, waarschijnlijk veroorzaakt door slecht tegelwerk (zie bijgevoegde document), moet ik met wat spoed de tegels van de badkamer laten vervangen, inclusief het tegelwerk rond de doucheput. Theoretisch zou alleen een deel van de tegels vervangen moeten worden, maar ik ga gewoon voor een totaal nieuwe badkamer. De minimale klus waarvoor ik een vakman zoek is: - vervangen van alle tegels in de badkamer (wand en vloer) - leggen van nieuwe laminaat waar nodig buiten de badkamer - verplaatsen van de radiator naar een andere plek (optioneel, graag een aparte offertepost) Materiaal en nieuw sanitair heb ik nog niet, ik denk dat ik eventueel goed gebruik kan maken van adviezen over duurzaam materiaal (tegels in het bijzonder). En wil ook graag weten of jullie ook het bezorgen en monteren van het nieuwe sanitair kunnen regelen (douche + kraan, wastafel + kraan, badkamer meubel, spiegel en lamp). Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat door vloertegels vervangen

Ik wil het laminaat in de keuken vervangen door tegels. Tegels moeten ook onder de keuken geplaatst worden en het laminaat verwijderen.

Laminaat op de begane grond vervangen door tegelwerk

Ik heb wateroverlast gehad en wil nu de laminaatvloer in mijn keuken, woonkamer en hal laten vervangen door een tegelvloer. Het gaat om ongeveer 25 m². Ik ga graag even met de tegelzetter in gesprek over de best passende tegelmaat. De laminaatvloer moet worden verwijderd en afgevoerd. Ook moeten er enkele kasten in de woonkamer en keuken worden verwijderd om de tegels te kunnen leggen. Ik wil ook een tegelplint langs de muren. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw aanbieding voor de tegels en de montage. Dit is overigens geen verzekeringswerk.

Tegels aanbrengen in woonkamer, keuken en gang

Verwijderen laminaat uit woonkamer, open keuken en gang en vervangen door tegels. Totaal circa 43 m2. Er zit vloerverwarming onder. We willen geen drempels. We zoeken een tegelzetter die tegels kan aanbrengen en voegen. Tegels kopen we zelf. We denken aan tegels van 30 x 30 cm.

Keukenvloer betegelen

Klant heeft momenteel laminaat in de keuken liggen. Door een lekkage in de keuken is het laminaat gaan bollen. Klant wenst graag het laminaat vervangen te hebben door vloertegels. Afmeting is ongeveer 3 bij 4 meter (12m2). Mogelijk wil klant de tegels bij KARWEI kopen, maar de tegels als tegelzetter aanbieden binnen de offerte is ook een optie. Misschien wil de klant de gang (aansluitend op de keuken) ook laten betegelen. De gang heeft een afmeting van 4 bij 2,5 meter (10m2). Graag op korte termijn uitvoeren.

Keukenvloer betegelen

Ik heb laminaat op de vloer liggen en ik wil het laminaat vervangen door tegels. Ik ben benieuwd hoeveel het gaat kosten om de keukenvloer te betegelen.

Marmeren vloer vervangen

Er wordt vloer verwarming aangelegd, daarom moet eerst een marmeren vloer op zolder worden verwijdert, 4,1 meter bij 6,2 meter en afgevoerd worden. Na het aanleggen van de vloerverwarming moet er een nieuwe marmeren vloer geplaatst worden. Indien mogelijk graag ook een offerte voor het oppakken van laminaat inclusief plinten en na het aanleggen van vloerverwarming het weer terugplaatsen van het laminaat, twee ruimtes in totaal 34 m2.

Marmeren vloer laten vervangen

Er wordt vloer verwarming aangelegd, daarom moet eerst een marmeren vloer op zolder worden verwijdert, 4,1 meter bij 6,2 meter en afgevoerd worden. Na het aanleggen van de vloerverwarming moet er een nieuwe marmeren vloer geplaatst worden. Indien mogelijk graag ook een offerte voor het oppakken van laminaat inclusief plinten en na het aanleggen van vloerverwarming het weer terugplaatsen van het laminaat, twee ruimtes in totaal 34 m2.

vloer betegelen, de vloer heeft een ...

vloer betegelen, de vloer heeft een houten ondergrond. appartement van 1950. We willen het huidige laminaat vervangen, door lekkage is het omhoog getrokken. We willen de ondergrond glad/egaal laten maken en betgelen. het oppervlak is ongeveer 7 vierkante meter. De tegels kopen we zelf. Graag een offerte of bter nog dat iemand langskomt om te kijken of en hoe het gedaan moet worden. Met vriendelijke groet, Fam. Ammi