Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een nieuwe laag plavuizen leggen in een keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een nieuwe laag plavuizen leggen in een keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een nieuwe laag plavuizen leggen in een keuken

Een nieuwe laag plavuizen leggen in een keuken

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 6 m2 over een bestaande laag plavuizen kan leggen. De bestaande plavuizen liggen over een houten vloer die beweegt waardoor een aantal plavuizen nu al kapot zijn. Ik zoek een partij die nieuwe plavuizen kan leggen met een goede onderlaag, zodat ze plavuizen niet weer gaan breken.

Balkon opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter om mijn balkon opnieuw te betegelen. Het balkon is bij oplevering(2010) betegeld. De onderlaag bestaat uit bituum, waarop door de aannemer toetertijd een onderlaag is aangebracht. Deze onderlaag bestaat uit een oranje blokjesvormige mat, waarop een egalisatie laag is aangebracht. De rand rondom is aangesmeerd met een speciaal groen kleurig hechtingsmateriaal. Daarna is het balkon betegeld met dezelfde plavuizen als binnenshuis. (Vorstvrij) Helaas heb ik geen tegels meer extra in mijn bezit, en het bedrijf waar ze destijds gekocht zijn, is helaas failliet. Het betreft het merk Ragno, leisteen zwarte tegels. 30x60 cm. Er is een soort witte lijm laag, vermoedelijk door de voegen naar boven gekomen, waardoor de tegels een witte laag hebben gekregen. Er komt vermoedelijk ook vocht door de voegen naar boven. Dit probleem doet zich niet voor op de randen. Direct op beton betegeld, geen bitumen onderlaag. Kunt u mij een vrijblijvende offerte sturen voor het renoveren van dit balkon? Met en zonder soortgelijke tegels? Indien u foto's wenst van de situatie, kan ik u deze toesturen. Alvast bedankt.

Plavuizen verwijderen

Wij hebben een dubbele laag verlijmde plavuizen die eruit moeten. Eronder ligt vloerverwarming die behouden moet blijven. Het gaat om max. 40 m2 en de klus moet in september 2014 worden uitgevoerd. Ik neem aan dat het vrijwel onvermijdelijk is dat de vloer na de werkzaamheden moet worden geëgaliseerd (er wordt multiplank op gelegd, maar dit hoeft niet in de prijsopgave meegenomen te worden). Graag ontvang ik een globale prijsopgave.

Plavuizen in de hal moeten vervangen ...

Plavuizen in de hal moeten vervangen worden. Er liggen nu 2 lagen op elkaar; zelf ga ik één laag plavuizen verwijderen, waarna een vakman het opnieuw dient te egaliseren en vervolgens de nieuwe plavuizen moet gaan leggen.