Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kleedkamers betegelen bij de voetbalvereniging? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kleedkamers betegelen bij de voetbalvereniging. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kleedkamers betegelen bij de voetbalvereniging

Kleedkamers betegelen bij de voetbalvereniging

We zijn een voetbalvereniging in Roosendaal en we hebben een zevental kleedkamers die we opnieuw willen laten betegelen. Ook zijn er nog een paar kleinere ruimtes. De tegels hebben we inmiddels in huis. Graag een offerte van dit werk. Het gaat om totaal 225 m2. De tegels die erop zitten willen we erop laten dus de vloer moet wel geëgaliseerd worden. Misschien dat er tot aan het plafond moet worden betegeld.

Kleedkamers en scheidsrechtersruimte betegelen

Wij willen graag onze vloeren van nieuwe vloertegels voorzien, en denken dat het over de bestaande vloer kan, wel moeten de vloer tegels voorzien van een antisliplaag, en makkelijk schoon te maken zijn. Het gaat om 4 kleedkamers en een scheidsrechtershok totaal is dit 112.5 m2.

Tegelzetten in een sportschool

Ik wil graag een offerte voor het betegelen van onze kleedkamers in de sportschool die we nu aan het verbouwen zijn. Ik zoek een tegelzetter die mij gegarandeerd tegelwerk kan leveren dat waterdicht is, want wij hebben een sportschool op de eerste verdieping met daaronder de supermarkt. Hier mag absoluut geen lekkage ontstaan. Het gaat om 2 kleedkamers van 22 m2 aan vloer oppervlakte, dus 44 m2 totaal, die we willen voorzien van "simpele" 60 x 60 zwart/antraciet vloertegels, ongeveer 5 m2 per kleedkamer is douche vloer die nat wordt. Verder willen wij in beide kleedkamers de douchewanden voorzien van wandtegels, dit is bij elkaar 40m2 (heren en dames kleedkamer). Het afvoer putje en de sanitaire voorzieningen liggen er al in, gaat echt om het voorbereidend werk en het (waterdichte) tegelwerk. Tegelwerk voor de vloer komt op beton, de wand deels steen, deels groene gipsplaat. Uitvoering z.s. m, werkplek: Graag hoor ik van u.

2 kleedkamers verwijderen van tegels ...

2 kleedkamers verwijderen van tegels infrezen van waterleidingen stucadoren van de muren. betegelen van de doucheruimte en kleedruimten. vervangen van werkbladen in kantine.