Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kit en voegwerk badkamer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kit en voegwerk badkamer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kit en voegwerk badkamer herstellen

SPOED: Voeg en kit in muur badkamer vervangen

In de doucheruimte van de badkamer dienen twee muren opnieuw betegeld, gevoegd en gekit te worden. Het huidige kit en voegwerk is van 2011 en er is recent lekkage geconstateerd. Een deel van de tegels moet dus gesloopt en daarna hersteld worden. Dit alles dient uiterlijk donderdag 13 december gereed te zijn. Er wordt tegelijkertijd door andere deskundigen aan de woning gewerkt. En er dient rekening te worden gehouden met twee data, te weten 6 december (tapijt trap wordt gereinigd en mag niet vies worden gemaakt) en 11-12 december (geen toegang tot de woning in verband met drogen vloeren begane grond. Woning is rijtjeshuis met drie woonlagen.

Kit- en voegwerk vervangen

Ik zoek een vakman die in mijn badkamer de kitranden kan vervangen. Daarnaast dienen de voegen opnieuw gevoegd te worden. Het gaat om een vervangen van de voegen van ongeveer 1 m2. Daarnaast dienen alle kitranden in de gehele badkamer vervangen te worden.

Voegen en kitranden badkamer herstellen

Voegwerk badkamer is: lengte 1. 80 m en breedte 2x80 cm. = 1. 60 m en de kit werk badkamer is: lengte 1. 80 m . Hoogte 1. 70 m en Breedte is 1. 00 m.

Kit en voegwerk badkamer herstellen

Ik wil het kit en voegwerk in de douchecabine herstellen van ongeveer 2 m2.

Douchecabine opnieuw voegen en kitten

Na lekkage moet het kit en voegwerk in de douchecabine aangepakt worden. Het gaat hierbij om alle kitranden die een douchecabine kan hebben en meerdere slechte voegen in beide muren. Indien mogelijk ontvang ik apart een aanvullende offerte voor het opruimen van circa 5 cm water onder de douchebak. Bij voorkeur wordt dit opgeruimd zonder dat er tegels verwijderd moeten worden, maar door de douchecabine eruit te halen en weer terug te plaatsen.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een probleem met onze badkamer, namelijk lekkage bij de buren door slecht kit- en voegwerk. Wij willen dit graag laten herstellen.

Spoedklus in de badkamer

Door poreus voegwerk bij de douchegoot in onze, volledig betegelde, douchecel is recent een lekkage ontstaan. Dit was tijdelijk opgelost door 2 kleine voegen naast de douchegoot te vervangen met snel cement. Nu is er toch weer lekkage geconstateerd, dus ik zou graag alle voegen in de douchecel van circa 1.50 bij 1.50 meter snel willen laten controleren en waar nodig vervangen met nieuwe voegen (en/of kit). Is morgen of zaterdag aanstaande iemand beschikbaar en zo ja, wat zijn hiervan de kosten?

Verweerde voegen in de douche vervangen

Wij wonen inmiddels 15 jaar in onze woning en ik heb onlangs geprobeerd het voegwerk in onze douche wat op te frissen, want dat is hard nodig. Ik heb gemerkt dat mij dat niet zelf lukt en daarom wil ik 37 strekkende meter oude voeg laten verwijderen en een nieuwe voeg laten aanbrengen. Ook moet er 9 meter kit worden vernieuwd, verdeeld over 3 wanden. Er is overigens geen sprake van lekkage. Ik ben even buiten Nederland, ik laat het werk graag even beoordelen in week 50 en ontvang daarna uw offerte. U kunt ook alvast per telefoon of email een afspraak met mij inplannen.

Douchehoek opnieuw voegen en kitten

Doordat het voegwerk in onze douchehoek niet zo goed meer is, hebben we lekkage gehad. Ik wil het voegwerk en kit laten vernieuwen. De douchehoek is 90 cm diep, 130 cm breed en tot aan het plafond betegeld met grote witte wandtegels. Op de vloer liggen grijze vloertegels met een douchedrain erin. De badkamer is 8 jaar oud. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden.

Voegwerk en kitwerk in de badkamer vervangen

Betreft het vervangen van het voegwerk en kit van de badkamer uit 1999. Oude voegen moeten eerst verwijderd worden evenals het bestaande kitwerk. Oppervlakte bedraagt 4,5 m2 en het gaat om het tegelwerk in de douche cabine. De tegels zijn 25 bij 30 cm groot. Graag ontvang ik een offerte om dit te vervangen.