Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kit en tegelwerk in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kit en tegelwerk in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kit en tegelwerk in de badkamer

Voeg-, kit- en tegelwerk in de badkamer

In de doucheruimte in de badkamer moeten de voegen vernieuwd worden. Tevens moet er een betegelde koof van de afvoer van het toilet in de badkamer open gemaakt worden om de afvoerbuis vanwege verstopping te vervangen. Daarna moet een en ander weer betegeld worden.

Kit- en tegelwerk in de badkamer

In de badkamer hebben wij onder de douchebak lekkage door de kitranden, ongeveer 8 meter. Graag willen wij de kitranden van de douchebak en wasbak laten vervangen. Verder moet een tegel onderaan de douchebak verwijderd worden om hieronder te kunnen drogen en vervolgens weer een nieuwe tegel geplaatst worden, tegels aanwezig.

Douche tegels en kitwerk herstellen

De tegels van de douche moeten vervangen worden. Er zit ook schimmel in het kitwerk van het douche gedeelte, ook dit moet vervangen worden. Het betreft alleen de het kit- en tegelwerk wat in de inloopdouche zit.

Lambrisering betegelen in de keuken

Ik wil in mijn keuken een lambrisering laten betegelen met tegels van 13 x 13 cm die ik daarvoor al gekocht heb. Het gaat om 4 m² tegelwerk. Er zit in die muur 1 stopcontact en er is verder geen snijwerk. Ik wil graag witte voegen. Lijm, kit en voegmiddel laat ik graag door de vakman meebrengen. Ik ontvang graag uw offerte.

Wandtegels in keuken plaatsen (spatrand)

Wandtegels plaatsen van bovenzijde aanrechtblad tot onderzijde afzuigkap. Totaal circa 4,5 m2 tegelwerk op 3 wanden. In een van de wanden zit een raam, waardoor wat extra hoeken ontstaan. Inclusief voegen en kitten. Kit werk circa 17,5 strekkende meters.

Rand langs de douchebak betegelen

Douchebak is eruit gehaald, omdat deze wankelde en daardoor de kit loskwam. Het tegelwerk is wat beschadigd, waardoor er twee randjes opnieuw gedaan moeten worden. Ik heb 4 tegeltjes liggen om te herstellen.

Voeg- en kitwerk in de badkamer vervangen

Graag de voegen en het kit van douchehoek laten vervangen. Het zijn witte voegen en witte kit. De tegels zijn ongeveer 55 x 33 cm. De douchehoek is 90 x 90 cm. De douchehoek heeft een kunststof bak. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond op ongeveer 2,40 meter.

Tegelwerk boven het aanrecht plaatsen

Onze nieuwbouwwoning wordt rond september/oktober 2017 opgeleverd. Ik ben momenteel diverse afwerkingskosten aan het inventariseren. Ik wil bij Gamma ongeveer 2,5 m² metrotegeltjes kopen, die dan geplaatst moeten worden boven een parallelkeuken. Het gaat om een betonnen wand van 55 cm hoog en 330 cm lang. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het plaatsen, voegen en afkitten van de tegeltjes. De tegels koop ik zelf, de lijm, voegmiddel en kit kan de vakman leveren.

Afwerkvloer en tegelwerk in de badkamer van een nieuwbouwwoning

In januari/februari wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakman die een afwerkvloer kan plaatsen, een dekvloer van ongeveer 6 m². Verder willen we het complete tegelwerk, inclusief voegen en kitten laten verzorgen. Wij doen zelf het leidingwerk en de installatie van het sanitair. Wij hebben tegels van 60 x 60 cm voor de vloer van 6 m² en voor 1 wand en de badwand, samen 7 m². Verder hebben we wandtegels van 30 x 60 cm voor de overige wanden. Als laatste hebben we decortegels van 19 x 57 cm voor de strook achter de douchewand en 4 nissen. We kunnen een plattegrond en impressie toesturen. We gaan ervan uit dat de vakman zorgt voor lijm, voegmiddel, kit en de materialen voor de dekvloer. We ontvangen graag uw offerte.

Betegelen van WC's en badkamer

Op dit moment worden door een installateur onze twee toiletruimtes en badkamer aangepast. Al het tegelwerk is verwijderd van de vloeren en wanden. We zijn nu op zoek naar een tegelzetter, die voor ons de badkamer van 210 x 238 cm geheel kan betegelen en in beide toiletten de vloeren en de wanden tot halve hoogte. We hebben voor de toiletruimtes tegels van 60 x 60 cm gekocht. Voor de badkamer hebben we vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De vloeren moeten wellicht nog wat geëgaliseerd worden. We hebben geen lijm, voegmiddel en kit. We maken graag een afspraak om de situatie even te laten beoordelen en het aantal m² te laten opnemen. We ontvangen daarna graag uw offerte.