Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenwand betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenwand betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenwand betegelen

Keukenwand betegelen

Graag zouden wij onze keuken wand betegeld hebben. De wand is onbehandeld maar de tegels hebben wij wel al bij de Praxis gehaald. De wand is 2,82m lang en 1,05m hoog. De benodigdheden om het voorwerk te doen en om de tegels te lijmen hebben wij nog niet.

Keukenwand betegelen

Ik wil graag de achterwand van de keuken laten betegelen met kleine tegeltjes. Afmeting: 240x50 cm. De wand is van beton. Tegeltjes nog niet aangeschaft. Wij zijn opzoek naar een wit tegeltje matjes 5 x 2.5 cm, als u deze kan leveren graag meenemen in de offerte.

Keukenwand betegelen

Wij willen graag een keukenwand laten betegelen. Het is ongeveer 6m2. Tegels zijn nog niet aangeschaft.

Tegels zetten keukenwand

Om te beginnen wil ik een offerte op basis van onderstaand verhaal en een indicatie wanneer de klus gedaan kan worden. Niet met elke geïnteresseerde vakman afspreken en bellen. Op basis van uw prijs en beschikbaarheid wil ik wel afspreken en overleggen. Ik wil tegels op twee aaneengesloten wanden laten zetten. De tegels heb ik al. Het gaat om tegeltjes van 20x20cm. De achterwand van beide wanden is van sierpleister spachtelputz. Samen gaat het om minder dan 2,5m2 te betegelen wand.

Keukenwand betegelen

Graag zoek ik iemand die ruim 2 m2 boven het aanrecht wilt betegelen, tegels zijn al aangeschaft, witte tegels 20 bij 10 cm., lijm en voegmiddel is niet aangeschaft De muur is niet glad dus misschien is het handig om eerst een gipsplaat te leggen. Er moeten misschien ook stopcontacten aangelegd worden.

Keukenwand betegelen

Wij willen de achterwand van de keuken betegeld hebben. Het gaat om ongeveer 5.5 m2.

Keukenwand boven aanrecht betegelen

keukenwand boven aanrecht betegelen 6 m2). Ondergrond al gereed. Tegels liggen klaar.

Keukenwand laten betegelen

Ik ben opzoek naar iemand die ongeveer 2 m2 wandtegels, inclusief tegeltableau op de wand tussen keukenkastjes en het kookgedeelte kan betegelen. Er heeft behang gezeten, voor een deel zit het er nog op. Daaronder zit vermoedelijk gipsplaten. De tegels zijn al besteld maar het duurt nog even voordat ze er zijn.

Betegelen vloer hal en muur keuken

Ik zoek een tegelzetter voor de volgende klus: Hal: +/- 5 m2 vloer betegelen, afmeting tegels 30 x 60, het luik van kruipruimte moet worden mee betegeld, zilver/grijs gevoegd. Keukenwand: +/- 5 m2 muur (gestuct), afmeting tegels 10 x 20, wit gevoegd en/of op advies. Tegels zijn al aangeschaft. Graag ontvangen wij uw gespecificeerde offerte in materiaal (lijm, voegmiddel, kit) en per m2. Met belangstelling kijken wij uit naar uw offerte.

Keukenwand betegelen

We willen graag de wand (L) bij de aanrecht laten betegelen omdat deze nu alleen geverfd is. Het is ongeveer 3,5 meter lang.