Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenwand betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenwand betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenwand betegelen

Keukenwand betegelen

Ik wil de keukenwand laten betegelen. Het zijn tegels van 10 x 20 cm, en er moet ongeveer 2,5 m2 betegeld worden, waarvan 3 hoeken en ook een vensterbank, in 2 kleuren. Tegels worden door ons geleverd, overig materiaal graag mee berekenen in offerte.

Badkamervloer en keukenwand betegelen

Wij zoeken een ervaren tegelzetter voor: 1. Badkamervloer van 1,90 bij 2,20 meter met drain. Deze hebben we laten afwerken met een gietvloer, maar we zijn niet tevreden over het resultaat. De leverancier van de gietvloer zorgt ervoor dat de vloer opgeruwd wordt, zodat hij geschikt is om betegeld te worden. Type tegel: groot, moeten we nog uitzoeken. 2. Keukenwand van 4,15 bij 0,30 meter. Type: 30 x 60 cm tegels, één strook. Graag een prijs exclusief tegels, inclusief overig materiaal.

Keukenwand betegelen

Ik wil in mijn keuken graag 4 m² wandtegels laten plaatsen van 30 x 68 cm. Ik heb de tegels al klaar staan. Ik ontvang graag uw offerte.

Keukenwand betegelen

Ik wil mijn keuken wand laten betegelen. Het is 1. 5 vierkanten meter, het zijn geglazuurde tegeltjes van 10 bij 10 centimeter.

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.

Hal en keukenwand betegelen

Wij zoeken een tegelzetter die vloertegels kan komen plaatsen. Vijfhoekig, die we 28/7 in de hal geplaatst willen hebben. Het gaat om een nieuw huis waarvan ik de afmetingen niet precies weet. Tegels heb ik liggen, overig materiaal door de vakman.

Keukenwand boven het aanrecht betegelen

Ik krijg op 1 juni een nieuwe keuken en wil als die is geplaatst graag tegelwerk boven het aanrechtblad laten aanbrengen. Ik heb nog geen tegels gekocht en ook het aantal m² niet opgemeten. Ik wil de klus hier even laten bekijken en inmeten. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Keukenwand betegelen en voegen

Wij hebben in ons vakantiehuis in een nieuwe keuken laten plaatsen. De achterwand van ongeveer 5 m² tussen het aanrechtblad en de bovenkastjes is gestuukt. We willen daar graag langwerpige tegels op laten lijmen van ongeveer 10 x 30 die we bij Gamma zullen kopen. We horen graag wat de kosten zijn.

Deel van de keukenwand betegelen

Wij zouden graag een (halve) keukenwand (boven het aanrecht) willen laten betegelen. De tegels hebben wij al (20x20 cm). Het gaat in totaal om ongeveer 2,5 m2 (3 rijen boven elkaar).

Keukenwand met marmer mozaïek tegelen

Keukenwand circa 4-5 m2 betegelen met marmeren mozaïek (matjes). De matjes heb ik, de lijm en voegsel dient u mee te nemen. De wand is gestuct.