Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenvloer en wand betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenvloer en wand betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenvloer en wand betegelen

Keukenvloer betegelen

Onze keukenruimte betreft een ruimte van ongeveer 3 x 1,80 meter. Op de vloer komen onderstaande hexagoon tegels in juni. Langs muren komt een l-keuken & daarnaast nog een kast tegen smalle wand. 2 doorlopen blijven vrij. Vloer is momenteel ook betegeld. Deze zullen we verwijderen. Ondervloer is van hout, ligt nu MDF op. Verwijderen tegels doen we in principe zelf, maar voor interessant aanbod staan we zeker open. Vloer graag gelegd met lichte voeg. Onder de kastruimtes mag tot maximaal 40 cm van de muur onbetegeld, rest is verzoek van keukenbedrijf om te egaliseren. Alleen bij 2 doorgangen liggen tegels tot de muur tot de muur/ doorgang woonkamer. (Daardoor relatief weinig snijwerk bv). Wij verzorgen tegels. Overig materiaal graag verzorgd door vakman. Gaat om de week van 9 juli, daarbinnen zijn we flexibel.

Keuken tegelen

Ik wil de keukenvloer en wand betegeld hebben. Het totale oppervlak om te betegelen is 9 m2.

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.

Toilet, badkamer en keuken betegelen

Wil het volgende tegelwerk laten uitvoeren: - Keukenvloer 10 m² - Toiletvloer 2 m² - Wand toilet 10 m² - Badkamervloer 10 m² - Badkamerwand 20 m² Tegelwerk inclusief voegen en afkitten. Alle wanden en vloeren zijn tegel klaar.

Betegelen van de badkamer en keuken

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om 3,5 m2 vloer en 13 m2 wand, inclusief ligbad. Daarnaast dient de vloer in de gang ook betegeld te worden, 8 m2 en de keukenvloer van 3,5 m2. Graag ontvang ik een offerte waarbij de ruimtes separaat worden geoffreerd.

Keukenwand en -vloer betegelen

De keukenvloer betegelen en de wand voor een deel. Vloer is ongeveer 5 m2 en wand ongeveer 1 meter hoog en 2 a 2,5 meter lengte. En in de hal ook vloertegels, dat is ongeveer 1,5 x 3 meter met een uitsparing.

Keukenvloer en muren tegelen

Vloer van keuken egaliseren en muren stuken. Vloer keuken betegelen plus de wanden betegelen. Vloer: 3.40 bij 1.67 meter. Wand tot 2.50 meter hoogte tegelen. Tegels zijn aanwezig.

Tegels zetten

Kleine toilet ruimte tot 150 cm hoog tegelen over tegels, ook de vloer. Kleine badcel van ca. 200x100 cm betegelen, vloer en wand tot 250 cm hoog, ook op bestaande tegels en eventueel keukenvloer tegelen 250x300 cm. Uitvoering op zeer korte termijn. Tegels zijn aanwezig.

Tegelwerk

Keukenvloer 2.5 m2 betegelen. Toilet 5 m2 wand betegelen en 1 m2 vloer. Tegels zijn aanwezig. Lijm en dergelijke kan de vakman meenemen.