Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenvloer en wand betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenvloer en wand betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenvloer en wand betegelen

Keukenvloer en -wand betegelen

Ik krijg morgen de sleutel van mijn huis en mijn klusjesman zegt zojuist af ! In de keuken (3. 5 x 2,5) zou een tegelvloer gelegd worden en tegels tegen de wand. Het is een oud en geen standaard huis, vloer is recht, maar loopt wel wat schuin. Ik ben een vrouw alleen en zoek een ervaren iemand die met me meedenkt, ook of hij over de huidige wand heen kan tegelen enz.

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.

Toilet, badkamer en keuken betegelen

Wil het volgende tegelwerk laten uitvoeren: - Keukenvloer 10 m² - Toiletvloer 2 m² - Wand toilet 10 m² - Badkamervloer 10 m² - Badkamerwand 20 m² Tegelwerk inclusief voegen en afkitten. Alle wanden en vloeren zijn tegel klaar.

Betegelen van de badkamer en keuken

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om 3,5 m2 vloer en 13 m2 wand, inclusief ligbad. Daarnaast dient de vloer in de gang ook betegeld te worden, 8 m2 en de keukenvloer van 3,5 m2. Graag ontvang ik een offerte waarbij de ruimtes separaat worden geoffreerd.

Tegelwerk in de badkamer en keuken

Keukenvloer 10m2, gang 5m2, wc vloer 2m2 + wand 12m2, badkamer vloer 8m2 wand 30m2 dat is het tegelwerk.

Keukenwand en -vloer betegelen

De keukenvloer betegelen en de wand voor een deel. Vloer is ongeveer 5 m2 en wand ongeveer 1 meter hoog en 2 a 2,5 meter lengte. En in de hal ook vloertegels, dat is ongeveer 1,5 x 3 meter met een uitsparing.

Keukenvloer en muren tegelen

Vloer van keuken egaliseren en muren stuken. Vloer keuken betegelen plus de wanden betegelen. Vloer: 3.40 bij 1.67 meter. Wand tot 2.50 meter hoogte tegelen. Tegels zijn aanwezig.

Tegels zetten

Kleine toilet ruimte tot 150 cm hoog tegelen over tegels, ook de vloer. Kleine badcel van ca. 200x100 cm betegelen, vloer en wand tot 250 cm hoog, ook op bestaande tegels en eventueel keukenvloer tegelen 250x300 cm. Uitvoering op zeer korte termijn. Tegels zijn aanwezig.

Tegelwerk

Keukenvloer 2.5 m2 betegelen. Toilet 5 m2 wand betegelen en 1 m2 vloer. Tegels zijn aanwezig. Lijm en dergelijke kan de vakman meenemen.

Tegelwerkzaamheden

Ik ben op zoek naar een ervaren tegelzetter voor de volgende werkzaamheden. Een keukenvloer van ongeveer 14 m2 tegels zetten, tegels van 60 x 30 cm. Daarna de het deel boven de aanrecht tegelen ongeveer 3 m2 wand. Dit zijn kleine tegels van 5 x 15 cm. Daarna 2 hangende wc frames betegelen met tegels van 15 x 25 cm tegels. Graag een passende offerte hiervoor. Alle tegels worden zelf aangeschaft.