Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenvloer egaliseren en nieuwe tegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenvloer egaliseren en nieuwe tegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenvloer egaliseren en nieuwe tegels leggen

Keuken vloer egaliseren en betegelen

Ik wil de keukenvloer van ongeveer 6 m2 laten betegelen. Op dit moment ligt er een betonnen vloer dat eerst mogelijk geëgaliseerd moet worden. De tegels krijg ik volgende week binnen.

Keukenvloer egaliseren en nieuwe tegels leggen

Egaliseren van de keukenvloer en vervolgens het leggen van een nieuwe tegelvloer: - De oude tegelvloer wordt verwijderd, maar vloer moet geëgaliseerd om nieuwe tegels op te leggen. - De oppervlakte van de keukenvloer is ±9 m2 in totaal, in een L-vorm. - De nieuwe tegels zijn 20x20 cm (7 mm dikte).

Keukenvloer leggen

Ik heb binnen nu en een maand een klusser nodig die de keukenvloer bij ons komt leggen. Het gaat om een oppervlakte van 12 m2. Het gaat puur om egaliseren en betegelen van de keukenvloer.

Keukenvloer betegelen

Onze keukenruimte betreft een ruimte van ongeveer 3 x 1,80 meter. Op de vloer komen onderstaande hexagoon tegels in juni. Langs muren komt een l-keuken & daarnaast nog een kast tegen smalle wand. 2 doorlopen blijven vrij. Vloer is momenteel ook betegeld. Deze zullen we verwijderen. Ondervloer is van hout, ligt nu MDF op. Verwijderen tegels doen we in principe zelf, maar voor interessant aanbod staan we zeker open. Vloer graag gelegd met lichte voeg. Onder de kastruimtes mag tot maximaal 40 cm van de muur onbetegeld, rest is verzoek van keukenbedrijf om te egaliseren. Alleen bij 2 doorgangen liggen tegels tot de muur tot de muur/ doorgang woonkamer. (Daardoor relatief weinig snijwerk bv). Wij verzorgen tegels. Overig materiaal graag verzorgd door vakman. Gaat om de week van 9 juli, daarbinnen zijn we flexibel.

Keukenvloer van vloertegels voorzien

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen. De vloeroppervlakte is 15 m2. De tegelkleur wordt zwart, maar moet nog besteld worden. De oude tegels zal ik verwijderen en indien nodig wil ik het laten egaliseren. Het is een betonnen ondergrond en zo goed als vierkant.

Vloertegels in de keuken leggen

Ik wil graag ongeveer 5.5 à 6 m² keukenvloer egaliseren en tegels leggen. Tegels zijn 45 x 45 x 1 cm.

Nieuwe plavuizenvloer aanbrengen

Ik heb een keukenvloer, samen met het gangetje, van 15 vierkante meter. Deze vloer moet vervangen worden door nieuwe plavuizen. Het voorwerk zoals de oude verwijderen en egaliseren van de vloer willen wij zelf doen. De tegels aanschaffen eveneens. De vraag is alleen tegels leggen (eerder in 2013 dit verzoek gedaan, helaas door ziekte niet door kunnen gaan).

Keukenvloer en muren tegelen

Vloer van keuken egaliseren en muren stuken. Vloer keuken betegelen plus de wanden betegelen. Vloer: 3.40 bij 1.67 meter. Wand tot 2.50 meter hoogte tegelen. Tegels zijn aanwezig.

Renovatie keuken Groningen

Een kleine betonnen keukenvloer waterpas opvullen, de vloer ligt nu op afschot 4,5 cm. De vloer egaliseren en betegelen. Oppervlak 6 m². De achter- en zijwand eveneens gedeeltelijk betegelen, oppervlak 6 m². Dit project betreft een kleine schipperswoning in Groningen. Het zou fijn zijn als de vakman ook advies kan geven over materialen.

Keukenvloer egaliseren en tegelen

Na waterschade in de keuken moet de houten vloer eruit. Dit kan ik zelf. Vloer moet vervolgens ge-egaliseerd worden en ik wil er antraciet vloertegels in. Liefst een wat grotere tegel. Graag voorstel voor de tegel en arbeid voor egaliseren en tegels leggen. Indien mogelijk graag meerprijs voor vloerverwarming. Tegels kunnen waarschijnlijk geleverd worden door de vakman.