Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenvloer betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenvloer betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenvloer betegelen

Keukenvloer betegelen

Vanaf naar verwachting maart 2018 zijn we op zoek naar een tegelzetter welke onze keukenvloer (18m²) wil betegelen. We hebben de tegels al, het zijn grote vierkante tegels van 1m x 1m van het merk Aparici. De keuken heeft rechte wanden en een erker, vrij recht toe recht aan. Het is een nieuwbouw woning met vloerverwarming. We zijn benieuwd naar de prijzen en of we nu al moeten vastleggen ivm vraag en aanbod. Tot slot nog de vraag of er een CPO voordeel gemaakt kan worden (het is een project van 33 woningen dus er zullen vast meer mensen zijn die een tegelzetter zoeken)

Tegelvloer leggen in de keuken en gang

De keukenvloer en gang wil ik laten betegelen, samen ongeveer 10 m2. Tegels van ongeveer 20 x 20 cm lever ik zelf aan. Ook bereid eventueel zelf te mee te helpen. De oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keukenvloer betegelen met Mosa-tegels

De keuken 2.50 x 1.70 heeft nu een linoleumvloer. Dat moet eruit en Mosa-tegels 30 x 30 daarvoor in de plaats en graag diagonaal. Graag zo spoedig mogelijk een offerte! zelf aanschaffen inclusief afvoeren vloer er onder gefreesd

Tegels zetten in keuken

Ik wil graag mijn keukenvloer laten betegelen. Betreft ongeveer 10 vierkante meter.

Keukenvloer van vloertegels voorzien

Ik wil graag de keukenvloer laten betegelen. De vloeroppervlakte is 15 m2. De tegelkleur wordt zwart, maar moet nog besteld worden. De oude tegels zal ik verwijderen en indien nodig wil ik het laten egaliseren. Het is een betonnen ondergrond en zo goed als vierkant.

Keukenvloer betegelen

Keukenvloer is 23 m2 en er hoeft geen voorwerk gedaan te worden. De tegels zijn ook al aanwezig, alleen het plaatsen dus.

Keukenvloer betegelen

Ik wil graag de vloer in de keuken betegelen Het gaat om zo'n 10 m2. Er zit nu een houten ondervloer en ik weet niet zeker of deze eerst verwijderd moet worden.

Betegelen van de keukenvloer

Wij willen de keukenvloer van 2.90 x 1.55 meter laten betegelen met tegels van 30 x 60 cm. Wij hebben de keramiektegels al. Er ligt nu een zeil in de keuken met daaronder beton/granito. Wij halen het zeil eruit en er kan over de betonnen/granito vloer heen getegeld worden. DE overige materialen (lijm, voegsel, kit etc.) graag meenemen in de offerte. Betreft 4.5 m2.

Keukenvloer betegelen

De keukenvloer moet betegeld worden. Het gaat om 5 vierkante meter. De vloer is betegeld. Dat moet eruit en nieuwe tegels erin. De huidige tegels liggen verlijmd. De nieuwe tegels zijn in huis, lijm en voegmiddel is besteld.

Vloer en wand keuken tegelen

Ik heb een keukenvloer van ongeveer 10 m2, deze wil ik graag laten betegelen met tegels van 20 x 20 cm. Hier liggen tegels, wellicht kan het er overheen, zo niet dan verwijderd ik ze zelf, maar dan zal de vloer nog wel geëgaliseerd moeten worden. Keukenwand van ongeveer 5 m2 wil ik graag betegelen met tegels van 20 x 50 cm. De wand is betegeld. Ik zorg voor tegels.