Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukentegels leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukentegels leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukentegels leggen

Vloertegels leggen in keuken

Over de huidige keukentegels willen we graag een nieuwe tegelvloer laten leggen, er zit wel vloerverwarming onder, dus we horen graag of dit kan. Het gaat om een ruimte van 6.90 meter bij 2.44 meter. De keuken staat er zelf ook nog in, dus daar kan omheen betegeld worden.

Keukentegels leggen

Keukentegels leggen. Een oppervlak van 5 m2 ongeveer. Wat moet dit gaan kosten?

Tegels en houten vloer verwijderen en opnieuw leggen

Wij zullen begin mei naar Zwolle verhuizen. Wij zouden graag offertes ontvangen voor de volgende werkzaamheden: -Verwijderen en afvoeren van tegels en plintjes uit de keuken, hal en wc, oppervlakte ongeveer 20 m2. Deze zijn met tegellijm bevestigd. -Verwijderen en afvoeren van zwevend gelegde grenen houten vloer en plinten uit de woonkamer, ongeveer 47 m2. Er zal vloerverwarming moeten worden aangelegd en het leidingwerk voor de keuken moet worden aangepast. Daarna: -Leggen van 'Portugese tegels' in patroon, waarschijnlijk 15 x 15 cm, in hal, wc en keuken, totaal ongeveer 18 m2. -Leggen van 'gewone tegels' welke onder de keukenkasten komen ongeveer 5 m2 -Leggen van een houten vloer (lamelparket) in de woonkamer, ongeveer 43 m2, Als dit niet onder uw diensten valt kunt u dit negeren. -indien nodig: aanbrengen dorpels en overgang tussen keukentegels en woonkamervloer. De werkzaamheden zullen in de 1e en 2e week van mei dienen te worden uitgevoerd. Het zou mooi zijn als alle werkzaamheden door hetzelfde bedrijf kunnen worden uitgevoerd, levering van materialen is ook bespreekbaar. Indien mogelijk graag de offerte specifiek per onderdeel maken.

Wij zoeken een vakman die bij ons de ...

Wij zoeken een vakman die bij ons de vloertegels in de hal, berging en keuken kan leggen. De hal is 10M2, de berging is 19M2 en de keuken is 23M2. De haltegels zijn 60x60cm (Barbetti Caffee), de bergingtegels zijn 33x33cm en de keukentegels zijn 48x48cm/32x48cm/32x32cm.