Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken en WC betegelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken en WC betegelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze tegelzetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzetters in uw regio.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken en WC betegelen

14 m2 tegels leggen

Wij willen tegels leggen in de keuken + gang + wc (naast de gang). Ongeveer 14 m². Tegels leggen liefst tussen 1 en 17 november, daarna wordt een keuken geleverd. We zijn benieuwd naar de vrijblijvende offerte. Geen voorwerk.

Tegelvloer leggen

Tegelvloer leggen in woonkamer hal wc en keuken begane grond totaal oppervlakte 55m2

Betegelen van badkamer, WC en keuken

Ik wil de badkamer, wc en de keuken laten betegelen. Het gaat om ongeveer 37 m2 in totaal. De tegels wil ik in overleg regelen.

Vloertegels leggen

Betreft tegels leggen in de keuken, hal en de wc (3+3+1 m2). Het zijn tegels van tegels 30 x 60 cm. Op de keukenvloer (beton) ligt nog een minimaal restant van kurk, na het verwijderen van de oude vloerbedekking. In de hal ligt laminaat, dit zullen we zelf verwijderen. In de wc kan het over de huidige tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Keuken en WC betegelen

Wij willen wandtegels voor de keuken. De tegels zijn 20 bij 20 cm en de oppervlakte is 2 m2. De tegels hebben wij al gekocht. Voor de wc willen wij wandtegels van 60 bij 60 op een oppervlakte van 8 m2. Die tegels hebben wij ook al gekocht. De tegels kunnen vanaf volgende week geplaatst worden.

Badkamer, toilet en keuken betegelen

Wat zijn de kosten om opnieuw betegelen. 1. 5 m 2 0. 45x100 keuken Wc 1. 75x0. 90*2= 7,875m2 de achter muur=1. 39*090=1. 251m2 wc l1. 20*0. 90=1,08m 2 2x0. 90=1. 8m2 2. 20x2. 50= achterwand van de badkamer 5. 1 m2 Zijkant (0. 65cmx2. 50 *2)1m1 x1m2= totlaatl 2m2totaal 7.4

Vloertjes betegelen

Totaal 13 m2 verdeeld over keuken, bijkeuken, wc en halletje. In keuken net gelegde vloerverwarming. In bijkeuken en wc over tegels heen tegelen. Tegels aanwezig 20 X 20 cm. Geen voegsel en lijm aanwezig. In de keukens moeten ook plinten van tegels komen. Alvast bedankt.

Tegels leveren en zetten

Tegels zetten in badkamer, woonkamer, keuken, wc en de hal. Het is circa 92 m2 aan vloertegels. In de keuken ook wandtegels, circa 5 m2. Het toilet beneden en boven is circa 11 m2 aan wandtegels. In de badkamer is de vloer 3.5 x 2.5 meter (8.75 m2) en 10 m2 aan wandtegels. De tegels zijn in overleg mee aan te bieden. Er komt vloerverwarming op de begane grond.

Benedenverdieping betegelen

Ik wil graag de benedenverdieping van in totaal circa 45 m2 (hal/wc/keuken/woonkamer) laten betegelen met houtlooktegels 120 x 30 x 1 cm. Ik heb er een foto van. De tegels in de wc dienen verwijderd en afgevoerd te worden. De ondergrond is waarschijnlijk beton. Start werkzaamheden rond 21 augustus 2017, er moet eerst gestuct worden. Ik ontvang graag offertes en een tijdindicatie waarbinnen de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De tegels bestel ik in overleg met u.

Tegels leggen in keuken, bijkeuken, hal en WC

Hal, keuken en bijkeuken betegelen waarbij oude tegels blijven zitten. Plinten zijn verwijderd en zal ik zelf terug plaatsen. Oude tegels moeten waarschijnlijk eerst in de primer gezet worden voor een goede hechting. De tegels zijn: Gamma VT cemento 60 x 60 cm. De tegels zal ik zelf aanschaffen.